Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Marije Jelsma

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Ze is de bedenker van Pink. Met haar online programma en in haar praktijk heeft ze al honderden vrouwen geholpen om gezond zwanger te worden.

Lees meer over Marije
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Marije's eerste grote liefde.11 feb. 2020 00:00
Ik emigreerde voor de liefde.13 feb. 2019 17:17
Seks (en relaties)

Ik trouwde met mijn jeugdliefde.

15 feb. 2019 om 07:00

Ik ontmoette mijn (nu) man toen ik 13 jaar oud was. Op een kermisborrel, waar ik absoluut geen zin in had. Maar, mijn vriendinnetje stond erop dat ik meeging en aangezien ik bij haar logeerde, had ik weinig keus.

Loading...

Ik was erg nerveus op die kermisborrel, voelde me opgelaten en wilde het liefst zo snel mogelijk weer naar huis gaan. Het was erg druk, ik kende er niemand.
Iedereen zat aan lange tafels bier (en vast ook wijn en frisdrank, maar ik herinner me vooral heel veel bier) te drinken. Ik voelde me klein tussen al die drinkende mannen. Wat ik natuurlijk ook was als klein, blond, 13-jarig meisje.

Na een half uurtje voelde ik me wat meer op mijn gemak. Het viel me op dat er een jongen behoorlijk 'mans' liep te doen. Grote praatjes met veel humor, stoer, knap. Ik denk dat het drie tellen duurde voordat ik verliefd op hem was.

Vanaf dat moment was ik niet meer weg te slaan van kermis. De volgende dag ging ik weer en toen ik de 'grappenmaker' weer tegenkwam zoenden we voor het eerst, in het drukke café van ons dorp.

Echt verkering kregen we nog niet en we bleven een beetje om elkaar heen draaien. Ik had een ander vriendje toen ik 15 jaar was en 'grappenmaker' liet duidelijk weten dat hij dat niet zo'n goed idee vond. Hij was jaloers. Toen het na twee jaar uit ging met mijn vriendje, stond hij dan ook meteen op de stoep. Het was aan!

Tien jaar later zijn we getrouwd en dat is nu bijna 7 jaar geleden. En, we leven nog lang en gelukkig :).

Dit artikel is geschreven door Marije Jelsma met Gea.
Gea woont met haar man op St. Maarten. Ze heeft een boek geschreven nadat ze een orkaan meemaakte; het kleine spirituele handboek 'Geheel ontoevallig'. Je vindt meer informatie over Gea en haar boek via insta: @geheelontoevallig.

Grote praatjes met veel humor, stoer, knap, echt een bink. Ik denk dat het drie tellen duurde voordat ik verliefd op hem was.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.