Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Sam Franken

Sam is hormoontherapeut. Zeven jaar geleden is haar passie voor gezonde voeding en lifestyle ontstaan. Dat heeft haar body & mind zoveel goeds opgeleverd, dat ze besloot om hier ook andere vrouwen mee te helpen. Na het volgen van de opleiding orthomoleculaire voeding & suppletie is ze nu bezig met de opleiding Hormoontherapie.

Just be yourself.
Lees meer over Sam
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Marije's eerste grote liefde.11 feb. 2020 00:00
Ik trouwde met mijn jeugdliefde.15 feb. 2019 07:00
Mijn grote liefde overleed aan een hersentumor.17 feb. 2019 22:06
Seks (en relaties)

Sam's eerste grote liefde.

13 feb. 2020 om 12:00

In mijn tienerjaren was ik vaak op donderdagavond met mijn bestie in de stad te vinden om de nieuwste trends te spotten. En opeens... liep hij daar tussen de menigte op de grote markt in Venlo. Een getinte huid, bruin krullend haar, lichtbruine ogen met wimpers waar wij vrouwen jaloers op zijn.

Loading...

Vlinders in mijn buik, ik voelde het meteen! We keken elkaar aan. Ik liep hem voorbij. Nu of nooit, als hij omkijkt dan vindt hij mij ook leuk. En ja… het gebeurde! Daarna liepen we allebei gewoon verder.

Tinder, Happn, Facebook en Instagram bestonden nog niet. Ik kon hem niet online terugvinden. En daarnaast.. het was een blik in elkaars ogen geweest, ik wist niet eens hoe hij heette. Er zat dus maar 1 ding op, ik moest iedere donderdagavond naar de stad gaan om hem ‘per ongeluk’ weer tegen te komen, dat snap je wel toch?

Liefde op het eerste gezicht.

Alsof het meant to be was, dat moment kwam. Plotseling zaten we per ongeluk naast elkaar bij Bakker Bart een broodje gezond te eten. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij sprak me aan, we wisselden telefoonnummer uit en waren vanaf dat moment onafscheidelijk. We waren zo gek op elkaar.

Zijn huis was mijn huis. Na 2 maanden gingen we al samenwonen.

Hij was echt oprecht de knapste en grappigste man die ik kende. Ik wilde alleen nog maar bij hem zijn en hadden de grootste lol samen. Regelmatig nam ik een dag vrij om met hem mee op pad te gaan. Hij was vrachtwagenchauffeur en kwam op verschillende plekjes door heel het land. Hoe leuk was dat?!

Eerste keren.

Met hem heb ik heel veel ‘eerste’ keren beleefd. Niet DE eerste keer, maar met hem vloog ik wel voor het eerst naar het buitenland. Voor het eerst reed ik in een auto, zijn auto. Voor het eerst ging ik met hem naar de sauna, naakt! Voor het eerst ging ik met hem chique uit eten. En nu ik het over eten heb. Oo, wat was hij dol op de Indische nasi die ik altijd voor hem maakte. Oma’s recept of course. ;)

Tot ik op een dag ik per ongeluk zijn telefoonrekening opende. Holy crap! Hij stuurde honderden smsjes per dag naar vreemde 06nummers. Ik wist niet wat ik zag!

Ik werd de vrouwelijke variant van inspector Gadget.

Mijn ex was een flirt. Zonder gene draaide hij zijn hoofd om als hij een mooie vrouw zag lopen. Ik werd daar altijd best onzeker van. En nu dit... er ging een knop om. Ik werd de vrouwelijke variant van inspector Gadget.

Dat was het begin van het einde. Onze relatie bleek niet bestand tegen mijn speurwerk.

Een paar jaar later heb ik hem nog eens gevraagd waarom hij met al die andere meisjes smste. Hij antwoordde: ik gaf gewoon antwoord op andere smsjes, kan toch?

Ik heb spijt van mijn jaloezie, die voortkwam uit onzekerheid. Maar, gelukkig heb ik ervan geleerd. Ik sta weer helemaal open voor de liefde en heb m'n vergrootglas weggedaan. ;).

Dit artikel is geschreven door Sam Franken.

Onze relatie was niet bestand tegen mijn speurwerk.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.