Online women's health magazine

Online women's health magazine

Nieuws

02 jan. 2019 om 12:02

Winactie! Workshop Cosmopolitan Pleasure Toy Collection.

Loading...

Oeh La La! We trappen het nieuwe jaar af met een hele leuke en een tikkeltje spannende winactie! Een workshop van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection. In je eigen huiskamer, voor jou en je vriendinnen.

Onze seksuoloog Nynke Nijman zei het al; "seksspeeltjes. Iedereen kent ze, heel veel mensen hebben ze en bijna niemand praat daarover. Sterker nog, bij het uitspreken van het woord vibrator, of dildo staat het schaamrood de meeste mensen op de wangen." Haar artikel over seksspeeltjes lees je hier. In onze poll gaf 45% van de stemmers aan een seksspeeltje te hebben (en stiekem vragen wij ons af of dat wel klopt...;)). Ben jij er wel klaar voor om het taboe te doorbreken en gewoon, gezellig, thuis met vriendinnen de seksspeeltjes van Cosmopolitan te ontdekken? Omdat het kan? Omdat het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is? Doe dan mee met deze winactie.

Tijdens de workshop brengt Pik Business alle producten van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection naar je huiskamer om jou en je vriendinnen alles te laten bekijken, voelen, proeven en ruiken. En dat niet alleen... jullie doen een sexpert Quiz en krijgen uitleg. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen. De workshop duurt 1,5 uur. Dat belooft een gezellige avond te worden :).

Dit moet je doen om kans te maken:

  • Volg @PikBusiness én @wearepink op Instagram.
  • Tag 3 vriendinnen die je graag wilt uitnodigen op de party en geef aan waarom je graag wilt dat zij erbij zijn.
  • Laat ook je vriendinnen @pikbusiness én @wearepink volgen.

Go! Meedoen kan tot woensdag 9 januari.
Meer informatie over de workshop vind je op de websitevan Pik Business.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.