Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Miranda Meiners

Miranda is hypnotherapeut. Het is haar missie om je te laten inzien hoe je een leven creëert waarin geluk en balans centraal staan. Ze doet dit d.m.v. therapeutische hypnose sessies. Daarnaast is ze inspirator, beroepscoach, auteur bij o.a. Wendy Online en workshopleider.

Creëer een leven dat past bij jou.
Lees meer over Miranda
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Hypnose als therapie.12 jul. 2019 19:00
Je angsten overwinnen.04 nov. 2019 06:30
Je eet gezond, maar valt toch niet af?!30 okt. 2018 14:09
Gezondheid

Makkelijker en sneller afvallen door hypnose.

25 mei 2020 om 07:00

Heel vaak is afvallen niet alleen een kwestie van minder snoepen, maar spelen onderbewuste processen een rol. Overtuigingen of angsten, waardoor je een muurtje om jezelf heen bouwt om jezelf te beschermen. Hypnose helpt om die overtuigingen aan het licht te laten en los te laten waardoor je makkelijker en sneller kunt afvallen.

Loading...

In mijn coachings- en hypnosepraktijk heb ik al heel veel mensen geholpen om van hun ongewenste kilo's af te komen. Een belangrijk onderdeel van gesprek is daarbij de vraag of jij lekker in je vel zit. Dat je blij en gelukkig bent. Kunt genieten van de dingen die je doet, van je leven. Als je goed in je vel zit zul je beter voor jezelf zorgen. Niet alleen voor je uiterlijk, maar zeker ook je innerlijk. Als dat betekent dat je graag wilt afvallen, kan hypnose daarbij helpen.

Een leven lang diëten.

Vind je het lastig om van suiker af te blijven? Verval je steeds in het jojo-effect en of eet je gezond, maar val je geen grammetje af? Ik kan me voorstellen dat je daar moedeloos van wordt. Er kunnen veel redenen zijn die een oorzaak zijn. De meeste mensen die bij mij komen zijn al bijna hun hele leven aan het diëten. Ik hoor ook vaak "ik heb al alles geprobeerd, maar val steeds terug en kom dan weer aan." Mijn cliënten schamen zich vaak voor hun lichaam, voor hun gedrag en hun behoefte aan zoet en koek.

Je onderbewuste inschakelen.

De sleutel voor blijvend gewichtsverlies is: gezonde voeding, lekker in je vel zitten, de juiste mindset en het inschakelen van je onderbewuste. Het grote voordeel van afvallen door hypnose is het enorm krachtig werkt om je onderbewuste obstakels te overwinnen. Deze overtuigingen kunnen een rol spelen:

  • Je onbewuste zou er bijvoorbeeld van overtuigd kunnen zijn dat die extra kilo’s nodig zijn voor jou.
  • Het is het einde van de dag. Je hebt de hele dag lopen rennen en vliegen. Bij thuiskomst moet je snaaien. Die aandrang is zo sterk!
  • Je hebt geleerd dat je je bord altijd moet leegeten. Of je nu vol zit of niet. Het moet op. Het is zo zonde om het weg te gooien.
  • Je eet heel snel. Eigenlijk proef je helemaal niet wat je naar binnen schrokt.
  • Als je alleen bent eet je om je minder eenzaam te voelen.

Deze onbewuste overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je het afvallen en goed voor jezelf zorgen niet kunt volhouden. Of, dat je op een gegeven moment toch weer vervalt in een oud patroon waarbij je de koeltrommel in duikt. Je wordt boos op jezelf en ontwikkelt er een nieuwe overtuiging bij: "zie je wel, ik kan het niet."

Onder hypnose ga je naar de bron van je onderbewuste gedrag. Daar kun je het aanpakken, op een makkelijk en snelle manier zodat ze geen rol meer spelen en jij gewoon kunt afvallen. Een quick fix die wel echt goed werkt en ervoor zorgt dat je nog deze zomer met een goed gevoel je korte rokje of bikini aan trekt. :)

Online workshop Happy & Slank met Hypnose.

Het is mijn missie om hypnose voor meer mensen beschikbaar te maken. Het is zo'n krachtige tool om mee te werken, dat moeten meer mensen weten! Samen met bestseller auteur en hypnosemaster Marion van Dam heb ik een online workshop ontwikkeld: Happy & Slank met Hypnose. Het is een programma van 6 weken waarbij alles aan bod komt. Eke week ontvang je naast de lessen, voedingstips en metabolismetest een hypnose. Ook word je toegevoegd aan onze besloten Facebookgroep. Waar je vragen kunt stellen en met medecursisten ervaringen en tips kunt uitwisselen. Een paar keer per jaar starten we met een nieuwe groep cursisten. Volg onze facebookpagina en krijg automatisch bericht wanneer we starten met een nieuwe groep.

Negatieve emoties houd je vast in je buik. Hierdoor sla je extra vet op om die emoties te beschermen.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.