Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Maartje Bregman

Maartje is de vrouw achter Life of Maart.nl. Via instagram en haar blog inspireert ze mensen om gezond, vegetarisch en superlekker te eten. Dat kan heel makkelijk zijn. Ze deelt haar favoriete ontbijtrecepten, populaire bananenbroden en andere heerlijke recepten.

Lees meer over Maartje
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Wat je rimpels je vertellen over je gezondheid.25 sep. 2018 10:30
Groene sinterklaascadeautjes.03 dec. 2018 09:00
Goed voor jezelf zorgen.27 feb. 2021 09:00
Lifestyle

Puur natuur masker voor een natural glow.

19 apr. 2021 om 07:00

Rens Kroes neemt je in haar nieuwste boek 'Rens - Mijn lifestyle Guide' mee in haar bewuste, positieve leefstijl. In het boek deelt ze tips uit haar eigen leven. Hoe ze relaxt na een drukke dag, hoe vaak ze sport en hoe ze haar huid verzorgt. Een inspiratieboek met DIY's. Want, Rens zegt dat je alles zelf kunt maken.

Loading...

Zelf maken is gezonder en beter voor het milieu en de dieren. Ik ben bewust bezig met voeding, dus het is voor mij ook vanzelfsprekend om bewust bezig te zijn met huidverzorging. Let wel; bewust, dus niet 100% vegan, of alleen maar zelfgemaakte poedertjes en crèmes. Maar, wel bewust. En, als inspiratie voor anderen, om te laten zien dat het wel mogelijk is én heel erg goed voor je is.
Die DIY's uit het boek van Rens Kroes spraken me dan ook meteen aan.

Ik ben aan de slag gegaan met het maken van een gezichtsmaskertje. Voor een natural glow. Ik deel het 'recept' graag met je.

Een Reinigend gezichtsmasker voor de ultieme verzorging van de gevoelige huid
Ingrediënten
  • 1 eetlepel amandelpasta
  • 3 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 1 eetlepel moragina of spirulinapoeder
  • 2 eetlepels kokosbloesemsuiker
  • 1 eetlepel kokosyoghurt
Zo maak je het

Doe alle ingrediënten in een kommetje en mix het met een vork tot een egaal geheel. Maak je gezicht schoon (of doe het masker op nadat je gedoucht hebt). Verdeel het masker over je gezicht (m.u.v. ogen, mond en neus) en laat het 10 minuutjes inwerken.

Maak een Selfie!

Als je dan toch aan het wachten bent... tijd voor een selfie! Maak een selfie van jezelf mét maskertje op je gezicht. Tag @gezondereceptjes en @wearepink.nl in je story op instagram zodat we je kunnen zien en je story kunnen delen. Vinden we heel leuk!
Doe vervolgens de was, lees een boek, mediteer even of doe gewoon even niks. Na ongeveer 10 minuutjes spoel je het puur natuur masker weer van je gezicht.

Is jouw gezicht nu ook zo heerlijk zacht en zie je die natural glow?

Dit artikel is geschreven door Maartje Bregman.

Ik ben bewust bezig met voeding, dus het is voor mij ook vanzelfsprekend om bewust bezig te zijn met huidverzorging.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.