Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Maartje Bregman

Maartje is de vrouw achter Life of Maart.nl. Via instagram en haar blog inspireert ze mensen om gezond, vegetarisch en superlekker te eten. Dat kan heel makkelijk zijn. Ze deelt haar favoriete ontbijtrecepten, populaire bananenbroden en andere heerlijke recepten.

Lees meer over Maartje
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Zo houd je thuis yoga vol.27 mei 2022 00:00
Bacteriën op je huid voor een mooie glow.05 apr. 2022 06:46
Puur natuur masker voor een natural glow.19 apr. 2021 07:00
Lifestyle

Groene sinterklaascadeautjes.

03 dec. 2018 om 09:00

De Sint is alweer een tijdje in het land, en huppelt vrolijk met zijn pieten door het land. Wij zijn het hele jaar groen en bewust, moet de sint daar ook niet eens iets mee doen vroeg mijn piet bedust? Een luisterend oor is Sint voor ieder die wil, dus ook deze piet vroeg niet te veel. Groene ideeën voor cadeaus dit jaar, dat is eigenlijk helemaal niet zo raar. Geen wollen sokken of een plastic barbiepop, maar wat dacht je van gerecyclede jeans en groen sop!

Loading...

In het begin is het misschien een beetje een zoektocht, maar dat is iets wat de pret niet drukken mocht. Met veel liefde en plezier, gluurde piet door elke winkelkier. Groene fashion, tweedehands lampen of een slipper van kauwgom, jaja, deze groene producten vindt de Sint helemaal de bom!

Een goede balans tussen milieu, mens en dier, dat brengt ons natuurlijk allemaal plezier. Investeren in morgen, een toekomst zonder zorgen. Zeker voor een man van ontelbaar jaren oud, is de wereld van morgen goud. De groeiende ecologische voetafdruk van de mensen, is veel groter dan de aarde zou wensen. Ook de emissie van CO₂ is sinds de industriële revolutie zeer sterk toegenomen, dat is natuurlijk iets waar niemand van ligt te dromen. De toename van het gebruik van grondstoffen die niet duurzaam zijn, brengt negatieve gevolgen met zich mee als een trein. De populatie groeit en zo groeit de vraag naar elektriciteit en gas, tekorten zorgt voor een prijsstijging en dat komt niemand van pas.

Er moet in oplossingen worden gedacht, zodat samen de dalende lijn kan worden teruggebracht. Hergebruiken van grondstoffen zoals plastic, glas en papier, ga eens voor een duurzame energieleverancier! De ecologische voetafdruk gaan we stapsgewijs terugbrengen, een missie die we samen kunnen volbrengen. Minder vlees en vis op je bord, reduceer het transport. Seizoengroentes en lokale producten eten, bovendien kunnen restjes morgen nog worden gegeten. Zet de verwarming een graadje lager en trek die trui uit de kast, als we allemaal een handje helpen komen we er vast!

Hier zijn de leukste ideeën op een rijtje voor de groene sint, voor een papa, een mama een oma of een kind.

 • Lash Hero Mascara – the body shop - €15,-
 • Liquid eyeliner – the body shop - €10,50
 • The comforter bath bomb – Lush - €5,50 p/st.
 • Verschillende cadeau pakketjes met douche/badspullen en cosmetica – lush van €5 tot + €40
 • Hydrophil bamboe tandenborstel – Vegan mission – vanaf €3,90
 • Kingfisher fluoride vrije tandpasta – vegan mission – vanaf €4,49
 • Sipster bamboe rietjes – ecomondo - €6,95 - €9,95
 • Seal cup mini – blue water bento - €8,- tot €15,-
 • Horloges van hout – WeWood - €49,95
 • Verschillende sieraden - Fair breeds – vanaf €6,50
 • Tobi’s wallet eco black – Oh my bag – €49,-
 • iPhone 6 case eco dark brown – oh my bag - €30
 • Herbruikbaar boodschappentasje van biokatoen – earth rebels - €4,95
 • Wattenstaafjes van bamboe en katoen (plasticvrij) – earth rebels - €1,95
 • Retulp thermosfles voor koffie/thee (300ml) earth rebels - €19,95

Duurzaam, bewust en biologisch geproduceerd, met deze bewuste cadeautjes is een fijne pakjesavond gegarandeerd.

Dit artikel is geschreven door Maartje Bregman en de groene goedheiligman.

Zeker voor een man van ontelbaar jaren oud, is de wereld van morgen goud.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.