Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Saskia van Ommen

Saskia van Ommen is menstruatiementor, hormoonfactortrainer, voedingscoach en inspirator voor vrouwen. Ze laat vrouwen de positieve impact van hun cyclus en hormonen ontdekken. Dit zorgt voor vrijheid, plezier en groei in hun leven én business. Ze heeft het boek "Hoe overleef ik mijn menstruatie?" geschreven en een online omgeving ontwikkeld waarin vrouwen grip op hun cyclus en hormonen krijgen.

Lees meer over Saskia
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Women are bitches (soms...)08 apr. 2019 06:30
Van zinloos drinken naar effectief hydrateren.22 feb. 2019 07:00
Leven volgens je cyclus.17 dec. 2018 12:00
Lifestyle

Wat trek je aan tijdens warme zomerdagen?

24 jul. 2019 om 00:00

Als volle vrouw, curvy heet dit tegenwoordig, vond ik het heel lastig om leuke kleding te vinden waar ik mij blij in voelde tijdens de zomer. Zeker wanneer de temperaturen buiten hoger werden kreeg ik het nog warmer. Want, wat moest ik aan?! T-shirts zitten al snel te strak en leuke rokjes zijn vaak te kort om m'n knieën te bedekken (ja, ik verstop ze liever...).

Loading...

Vroeger droeg ik tijdens een hete zomerdag gerust een spijkerbroek en een zwart shirt. Ik zweet best snel en in een spijkerbroek en zwart valt dat minder op.
Dat wilde ik deze zomer niet meer. Ik ging op zoek naar kleding waar ik me zeker en gemakkelijk in kon voelen. Ook met een paar kilo's meer.

Hoe kun je nu kleding dragen die aansluit bij je lichaam, persoonlijkheid, je mind en bij zomerse temperaturen?

Ik houd van sportief, makkelijk en toch chique kleding. Bij normale temperaturen draag ik graag een spijkerbroek, blouse, colbert en je kunt me uittekenen in m'n sneakers. De details zitten dan in accessoires, een mooie riem, gele schoenen (mijn nieuwe gele sandalen van Gabor bijvoorbeeld ‘loop je zo op weg’!), lange oorbellen in en ik ben good to go.

Het lijkt alsof ik onder een steen gelegen heb. Er is van alles mogelijk! Er ging een wereld voor me open, echt. Dit jaar heb ik ontdekt dat er gelukkig ook (online) winkels zijn waar ik als curvy vrouw eindelijk ik mijn hart kan ophalen. Deze winkels waren er natuurlijk al een hele tijd. Maar ik mocht deze shift nog maken. Deze zomer zie ik er leuk, trendy en zelfverzekerd uit. Check:

Loading...
Een oversized stoer shirt, langere rok en sneakers.
Loading...
Een luchtige jurk, met mijn gele sandalen.

Ik hoef mij niet langer te verstoppen en heb super leuke kleding ontdekt waar ik heel blij van wordt. Het draagt makkelijk en past echt bij mij.

Wat draag jij tijdens deze warme dagen? Laat het hieronder weten, in de comments.

Dit artikel is geschreven door Saskia van Ommen.

Hoe kun je kleding dragen die aansluit bij je lichaam, je persoonlijkheid én bij zomerse temperaturen?

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.