Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Aniek Jonckers Brand

Aniek Jonckers Brand is founder van Puur Power. De afgelopen jaren heeft ze met haar 12-stappen-programma Puur Power Vrouw al meer dan 1100 vrouwen geholpen bij het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige leefstijl. Ze inspireert vrouwen met haar eigen verhaal en laat zien dat gezond leven leuk én makkelijk kan zijn.

Je wordt een ander mens als je goed voor jezelf gaat zorgen.
Lees meer over Aniek
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Ik viel om. Wacht jij tot je je crisispunt bereikt hebt?13 jun. 2019 07:00
Je energiebalans is de basis voor je geluk, je gezondheid en je gedachten.09 dec. 2019 07:00
Goed voor jezelf zorgen15 okt. 2018 09:00
Mindset

Houd jij niet van je lichaam?

23 mrt. 2020 om 07:00

‘Als ik 5 kilo afgevallen ben, dan voel ik me mooi’. ‘Als ik meer geld verdien, dan kan ik leuke dingen doen’. ‘Als ik een andere baan heb, dan ben ik gelukkig’. We leven veel teveel volgens de als-dan gedachte. Jij ook?

Loading...

Als je volgens de als-dan gedachte leeft, vergeet je te genieten van dat wat er nu wél is.

Je kunt pas genieten als je je doel bereikt hebt. En, zet daarvoor veel aan de kant. Quality time met de kinderen lever je in om overuren te kunnen maken in de avonduren, want hard werken levert meer geld op. Je racet door het leven heen. De prachtige bloemen die je onderweg tegen komt, de zon die weer schijnt na de winter, de vogels die fluiten... niet gezien, niet gehoord, niet van genoten. Zo jammer, een gemiste kans!

In de afwijzing van jezelf, want dat doe je, je negatieve zelfbeeld (want onze vetrollen maken ons blijkbaar minder goed), zie je niet dat je lichaam fantastisch is en doet wat ze kan, op de best mogelijke manier, met de middelen die ze krijgt.

Je lichaam houdt altijd van jou, maar jij niet van haar.
Als je dat niet opmerkt, bewust van bent is dat een gemiste kans, nietwaar?

Houd van je lijf.
Verzorg het goed.
Wees lief voor je lijf.

Wees dankbaar voor wat ze allemaal voor je doet. Ondanks dat je haar afwijst, verwaarloost, verkeerd gebruikt en veel verwijt. Je lichaam blijft trouw haar belangrijke taak vervullen.

Daarom heb ik het PUUR POWER VROUW programma bedacht. Ik maak het je makkelijk om voor jezelf te zorgen, omdat je het zelf vaak te drukt hebt om dat goed te doen.

Ik wil je bedanken voor het lezen van deze blog. Vond je het waardevol? Deel het met de vrouwen die voor jou belangrijk zijn. Je vriendinnen, familie of je collega’s. Laten we samen zoveel mogelijk vrouwen inspireren om beter voor zichzelf te zorgen.

Dit artikel is geschreven door Aniek Jonkers.


Je lichaam houdt altijd van jou. Ook als je niet van haar houdt.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.