Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Claudia Vesters

Claudia is Gewicht- en Hormoondeskundige en ervaringsexpert. Ze transformeerde van een VET ongezonde vrouw, naar de gezonde, energiek, slanke vrouw die ze wilde zijn. Met haar kennis en ervaring begeleidt ze vrouwen naar een (h)eerlijke gezonde leefstijl, goede hormoonbalans en een gezond gewicht.

Leven zonder dieet.
Lees meer over Claudia
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Niet meer snaaien door meer te eten.20 mei 2019 06:00
Ruim je eetgewoontes op om weer lekker in je vel én je kleding te zitten.19 jul. 2019 06:30
De power van je mind.22 jul. 2019 06:00
Mindset

Focus op dat wat je wél wilt.

07 okt. 2019 om 07:30

Hoe vaak staan jouw gedachtes je in de weg om je doel te bereiken? Wist je dat je gedachtes het grootste obstakel zijn om bij de club van vitale vrouwen te gaan horen?

Loading...

Alle ervaringen die je tot nu toe hebt gehad, ervaringen met verschillende diëten, zijn verankerd in je gedachten. Ze zitten ergens in je hoofd verstopt, klaar om tegen je te gaan praten op het moment dat je weer eens baalt van je lichaam. Op zo'n moment dat je op de weegschaal stapt en schrikt van het getal dat je ziet.

Je gedachtes overtuigen je er bijna van dat echt slank worden en bruisen van energie niet voor jou is weggelegd. Jij hebt nou eenmaal pech met een lijf dat niet wil afvallen.

Oude gedachtes zijn je verleden.

Dit zijn je oude gedachtes. Oude ervaringen die getransformeerd zijn tot jouw overtuigingen. Gelukkig, ja echt gelukkig zeggen ze niks over de toekomst. Ze zijn het verleden en de toekomst is nog helemaal blanco. Hoe zou het voor je zijn als je deze oude gedachtes bedankt en je gaat richten op wat je wél wil gaan bereiken, hoe jij je wél wilt voelen?

Focus op wat je wilt.

Pak een schrift en schrijf op wat je wilt bereiken. Hoe je je wilt voelen. Schrijf hoe je wilt dat je leven er in de toekomst uit zal zien. Wat doet, eet en drinkt de vrouw die jij wilt zijn? Hoe zijn haar vakanties, werk, haar leven?

Als je dit hebt uitgeschreven kan je meteen beginnen met leven als de vrouw die jij wilt zijn. Kom in actie en word de Femme Vitale die bruist van energie en weer lekker in haar vel en haar kleding zit.

Dit artikel is geschreven door Claudia Vesters.

Hoe wil jij je voelen?

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.