Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Marije Jelsma

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Ze is de bedenker van Pink. Met haar online programma en in haar praktijk heeft ze al honderden vrouwen geholpen om gezond zwanger te worden.

Lees meer over Marije
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Aanrader: yoga op het strand.09 sep. 2020 00:00
Zo creëer je je eigen thuis-retraite (mét gratis ebook!)27 jul. 2020 07:00
De verborgen ingredienten van je favoriete scrub.01 mei 2020 07:00
Lifestyle

Black Friday wordt Pink Friday!

29 nov. 2019 om 07:30

Valentijnsdag? Lang leven de liefde! Halloween? Spooky leuk! Kerst? Gezellig! Sinterklaas? Good memories. Black Friday...? Als er één traditie is die ik graag zo snel mogelijk weer zien verdwijnen, dan is het Black Friday wel. Mijn inbox puilt uit met aanbiedingen en ik werd chagrijnig toen ik zonet niet kon parkeren bij de plaatselijke winkelstraat, omdat zoveel mensen gretig gebruik maken van al dat voordeel. ;). Bbb health boutique wil van Black Friday een Pink Friday maken. En wij, als Pink, juichen dat initiatief van harte toe!

Loading...

Alleen op 29 november kun je een maandkaart kopen bij bbb health boutique voor dat wat jij het waard vindt. Dat kan een geldbedrag zijn, maar het mag ook een bos bloemen, een massage, of een barterdeal zijn. Wat is een gezonde leefstijl voor jou waard?

Een holistische sportschool voor vrouwen.

Bbb health boutique is een holistische gym (woman only) met 10 vestigingen in Nederland. Bbb gelooft dat echte leefstijlverandering alleen mogelijk is door aandacht te geven aan body, food & mind. Ze ontwikkelden een concept met vijf kernwaarden: holistisch, duurzaam, vernieuwend, persoonlijk en veilig. Vanuit die waarden is een omgeving gecreëerd waarin vrouwen op een laagdrempelige manier aan hun leefstijl kunnen werken. Of je nu gericht wilt trainen, in de overgang zit en fit wilt blijven, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent of je conditie wilt verbeteren; bij bbb ben je aan het juiste adres. Naast workouts in de hot cabins of in de zaal, biedt bbb food- en lifestylecoaching. Zo zorgen ze ervoor dat je weer blij met je lijf wordt.

Pink Friday.

Pink friday is de tegenhanger van Black friday! Bij bbb health boutique staat deze dag in het teken van Spirit of the Gift, in plaats van kopen kopen kopen.;) Het idee is gebaseerd op ‘the gift economy’. Een gift economy is een systeem waarin diensten of producten gegeven worden zonder een prijsafspraak. In plaats daarvan is de tegenprestatie een andere beloning, zoals een dienst, aanzien of saamhorigheid. Een eeuwenoud systeem gebaseerd op geven. Bbb health boutique geeft jou het kadootje om een gezonde leefstijl te ervaren. Wat geef jij aan hen?

Pay as you like.

Doe je mee? Stuur een mail naar info@bbbhealthboutique.nl met daarin een beloning die je kan missen of wat je een maandabonnement bbb waard vindt. Dat kan een geldbedrag zijn, maar het mag ook in ruil zijn voor een dienst die jij aanbiedt. Misschien ben je een influencer en wil je je bezoeken aan onze gym delen in je stories, of misschien ben je fotograaf en wil je ons een mooie foto aanbieden? Misschien ben je goed in knippen, masseren of ben je een ster in de keuken? Dan kun je een van onze coaches zeker blij maken.

Het maandabonnement stopt automatisch en er zijn geen addertjes onder het gras. Via deze link vind je meer informatie over deze actie. Ik doe mee en ga snel nadenken over mijn tegenprestatie. Ik ben benieuwd, wat geef jij voor een maandabonnement bij bbb? Deel het hieronder in de comments.

Wat mij betreft mag Pink Friday blijven en slaan we Black Friday voortaan over. Ok? ;).

Happy Pink Friday!

Dit artikel is geschreven door Marije Jelsma.

Valentijnsdag? Lang leven de liefde! Kerst? Gezellig! Sinterklaas? Good memories. Black Friday....?

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.