Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Leila Claassens

Leila Claassens is Leiderschap Consultant, Trainer & Mentor en zij heeft al honderden vrouwen uit Nederland en België geïnspireerd en begeleidt om de kracht, rust en controle in zichzelf terug te vinden, zodat ze weer regisseur worden van hun eigen leven. Ze organiseert masterclasses, events en trainingen voor vrouwen.

Lead Your Life. Live Your Dreams
Lees meer over Leila
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Leef je leven zoals jij dat wilt.25 jun. 2019 06:30
Leid jij je leven of laat je je angsten je leven leiden?11 nov. 2019 06:30
Stap voor stap meer doen wat bij je past22 sep. 2018 09:30
Mindset

Zie obstakels als springplanken om je doel te behalen.

15 jun. 2020 om 09:00

Herken je dit? Je bent een bevlogen professional of onderneemster en je haast, rent, stresst en vliegt al jaren om je leven te leven. Het voelt regelmatig als een gevecht om al die ballen hoog te houden. Je vraagt je regelmatig af: 'wil ik dit echt'? 'Wil ik mijn leven echt op deze manier leven'? Nee! Natuurlijk niet!

Loading...

Je weet dat je goed bent in wat je doet. Het heeft je gebracht waar je nu staat; een mooi huis, een fijn gezin, een god lopend bedrijf of carrière. Maar, onderweg ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt, met wat je doet en wie je bent. Je weet simpelweg niet meer wat jij nu écht wilt en leeft je leven op de automatische piloot.

Voor heel veel vrouwen is dit herkenbaar. En ik kan je vertellen; dat was het voor mij ook.

Ik heb een flinke struggle doorgemaakt om te ontdekken wat ik nu echt graag wil. Ik durfde best groot te dromen, maar ik had ook vaak last van dat vervelende stemmetje in m'n hoofd dat af en toe riep 'maar wat als...?' Wat als het niet lukt? Wat als mensen je niet goed genoeg vinden? Wat als het faalt? Dit stemmetje, mijn inner criticus, was zo sterk dat ze er bijna voor zorgde dat ik er niet voor durfde te gaan en mijn dromen en verlangens wegstopte.

Je inner criticus de mond snoeren.

Door me volledig te focussen op mijn droom en belemmerende gedachte, overtuigingen, angsten en patronen bewust te doorbreken, lukte het me om mijn inner criticus de baas te zijn. Het hielp me om te gaan staan voor wie ik ben en voor wat ik wil doen. En, dat is leiderschap tonen.

Leiderschap. Het is een van de thema's uit mijn L.E.A.P! methode. Met deze methode help ik mijn klanten om impact te maken, het verschil te maken met wie ze zijn en wat ze doen. De een doet dat door het starten van een eigen bedrijf, de ander door op zoek te gaan naar een baan met meer zingeving of met het verwezenlijken van een andere mooie droom.

Wat is jouw droom?

Wat is die droom voor jou? Heb jij je weleens afgevraagd wat je nou écht graag wilt doen, wie je bent, wilt zijn en wat je wilt bereiken? Heb je daar weleens over nagedacht?

Wat ik het allerliefste doe, is dit samen met jou te onderzoeken. Zodat je kunt loslaten wat je niet meer dient. Obstakels zijn hinderlijk, irritant en vervelend. Maar, ze zijn er ook om te dienen als springplank. Ruim ze uit de weg, zodat je vol voor dat wat JIJ wilt kunt gaan.

Welke sprong zou jij moeten nemen om je ideale droomleven en/of carrière te kunnen realiseren? Deel het, hieronder in de comments. :)

Dit artikel is geschreven door Leila Claassens.


Focus op wat jij wilt, dat is leiderschap tonen.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.