Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Voeding

Brainpower – moeiteloos weer aan het werk na de vakantie

De zomer is weer achter de rug. Ben je weer helemaal opgeladen gestart, of kun je nog wel wat extra energie gebruiken? Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig. Aangezien de hersenen de regie hebben over het lichaam, is het geen gek idee om daar te starten. Met deze tips krijg je je bovenkamer weer volop in energie en kun je je beter concentreren.

17 sep. 2018 om 17:51
Loading...
Voeding

50% van alle vrouwen heeft last van oestrogeendominantie. Jij ook?

Hoofdpijn, pijnlijke borsten, bloedverlies al voordat je ongesteld moet worden, hevige menstruaties, een opgeblazen gevoel, teveel vet op je billen en je benen. Oestrogeendominantie zorgt voor een breed scala aan hele vervelende klachten. Naar schatting heeft bijna 50% van alle vrouwen in het Westen oestrogeendominantie. Shocking, dat is veel.

09 sep. 2018 om 19:21
Loading...
Voeding

De 9 beste tips voor je bloedsuikerspiegel

Hoe stabiel is jouw bloedsuikerspiegel? Je bloedsuikerspiegel mag nooit te hoge pieken en dalen hebben, maar moet rond een constante schommelen, zodat al je cellen en vooral je hersenen verzekerd zijn van een stabiele aanvoer van energie. Maar hoe doe je dat nou? Lees snel verder, want hieronder vind je de 9 beste tips om je bloedsuikerspiegel te temmen.

27 aug. 2018 om 18:13
Loading...
Voeding

Candiwat?! Candida!

Het klinkt als een nieuw automerk: Toyota Candida, maar helaas komt het niet eens in de buurt van het gevoel van een nieuwe auto die over de weg zoeft. Candida is een schimmelinfectie. Daar komen allerlei klachten bij kijken waar je soms niet eens van in de gaten hebt dat het weleens met deze infectie te maken zou kunnen hebben. Kun jij je klachten ook aan candida linken? Lees over de symptomen van candida in dit blog.

27 aug. 2018 om 18:03

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.