Online women's health magazine

Online women's health magazine

Meet onze contributors

Dit zijn de experts die hun kennis, wijsheid en inzichten dagelijks met je delen.

Meet onze contributors

Dit zijn de dames die hun kennis, wijsheid en inzichten dagelijks met je delen.

Loading...

Gynaecoloog en orthomoleculair arts

Barbara Havenith

Barbara Havenith is gynaecoloog, orthomoleculair arts en auteur. In 2011 startte zij ‘Vrouwenpoli Boxmeer’, een onafhankelijke gynaecologiepraktijk waar reguliere geneeskunde wordt gecombineerd met leefstijl- en voedingsadvies. Samen met Ralph Moorman schreef ze het boek 'Hormoonbalans voor vrouwen'.

Zwangerschaps- en Postnatale Yogadocent.

Ina Heijnen

Ina Heijnen is moeder, auteur en Birthlight zwangerschaps- en postnatale yogadocent. Ze noemt zichzelf bedrijfsdoula. Ina ondersteunt vrouwen bij het maken van keuzes die bijdragen aan hun welzijn op het werk en daarbuiten. Over de combinatie zwangerschap, moederschap en werk schreef ze het boek Spuug op je blouse.

Loading...
Loading...

Hormooncoach

Anouk Hoogeveen

Anouk is gediplomeerd hormooncoach en orthomoleculair therapeut in opleiding. Ze heeft een passie voor mindset. Zelf heeft zij te kampen gehad met verschillende hormonale klachten waaronder een burn-out. Het is haar missie om vrouwen te coachen naar een betere gezondheid.

Je verdient het om je goed te voelen.

Woman's Health Expert

Marije Jelsma

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Ze is de bedenker van Pink. Met haar online programma en in haar praktijk heeft ze al honderden vrouwen geholpen om gezond zwanger te worden.

Loading...
Loading...

Psychosociaal therapeut

Jasper Jobse

Jasper Jobse is psychosociaal therapeut. Samen met zijn partner Janneke Robers geeft hij workshops en opleidingen in familieopstellingen.

Je moet het zelf doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Coach, spreker, schrijfster

Aniek Jonckers Brand

Aniek Jonckers Brand is founder van Puur Power. De afgelopen jaren heeft ze met haar 12-stappen-programma Puur Power Vrouw al meer dan 1100 vrouwen geholpen bij het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige leefstijl. Ze inspireert vrouwen met haar eigen verhaal en laat zien dat gezond leven leuk én makkelijk kan zijn.

Je wordt een ander mens als je goed voor jezelf gaat zorgen.
Loading...
Loading...

Kleur-, stijl en imago-consulente

Amy Kaes

Amy is kleur-, stijl en imago-consulente en expert op het gebied van mooi verouderen. Ze laat je zien dat vooral je voeding en bouwstenen belangrijk zijn om mooi ouder te kunnen worden en er stralend uit te blijven zien.

urogynaecoloog

Manon Kerkhof

Manon Kerkhof is urogynaecoloog, met een bijzondere interesse in bekkenbodemgerelateerde klachten en hormonale klachten. In 2017 opende ze vrouwenkliniek Curilion in Haarlem, een expertisecentrum voor vrouwenzorg, waar zij integrale multidisciplinaire zorg levert.

Loading...
Loading...

Ayurveda Balanscoach

Martine Keukenkamp

Martine is balanscoach. Ze helpt vrouwen om de balans weer te herstellen in hun drukke leven. Ze heeft een achtergrond in voeding en Ayurveda en heeft zich gespecialiseerd in de rol die persoonlijke voeding en leefstijl speelt op je gezondheid.

Het geheim is.. balans!

Voedingsdeskundige & Hormoontrainer

Marjon Kok

Als hormooncoach en voedingsdeskundige geeft Marjon leefstijladviezen om op geheel natuurlijke wijze weer in balans te komen.

Eat well, travel often
Loading...

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.