Online women's health magazine

Online women's health magazine

Meet onze contributors

Dit zijn de experts die hun kennis, wijsheid en inzichten dagelijks met je delen.

Meet onze contributors

Dit zijn de dames die hun kennis, wijsheid en inzichten dagelijks met je delen.

Loading...

Natuurvoedingsdeskundige & Leefstijlcoach

Anne de Meulmeester

Anne is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met darmklachten, energieproblemen en problemen rondom stress, emotie-eten en zelfzorg (selfcare/zelfliefde). Vrouwen gaan zich niet alleen fysiek beter voelen, maar krijgen ook een groter bewustzijn van wie ze zijn en welke behoeftes ze hebben.

Hoe je je dag begint, bepaalt voor een groot deel hoe je dag verloopt.

Healthcoach en Blogger

Mariët de Waal

Mariët is healthcoach en blogger. Door haar eigen ervaringen en gezondheidsproblemen, waaronder o.a. PCOS, is ze zich gaan verdiepen in écht gezonde voeding. Ze heeft er haar missie van gemaakt om andere vrouwen te helpen hun gezondheidsproblemen aan te pakken, met behulp van goede voeding en een gezonde leefstijl.

Loading...
Loading...

Schoonheidsspecialiste

Marije Dijkstra

Tijdens Marije's opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste was er maar weinig aandacht voor de (meestal chemische) ingrediënten die in cosmetica en verzorgingsproducten verwerkt wordt. Je huid is je grootste orgaan en dat wat je op je huid smeert komt in je bloedbaan terecht. Ze startte daarom haar blog Based on Nature.

Being natural is the closest I can get to being myself.

Orthomoleculair therapeut kPNI

Kirsten Elsdijk

Kirsten is orthomoleculair therapeut kPNI. Haar passie voor gezondheid ontstond toen ze zelf gezondheidsklachten had. Ze bezocht een orthomoleculair therapeut en voelde zich door de behandeling zo snel zoveel beter, dat ze nu anderen helpt om zich ook weer gezond, fit en energiek te voelen.

Pak de oorzaak van klachten aan, niet alleen de symptomen.
Loading...
Loading...

Oprichters BBB Health Boutique

Inge Bader en Esther de Brouwer

De zusjes Esther en Inge zijn de oprichters van bbb health boutique, een holistische gym (women only) met 10 studio's in Nederland.

Echte leefstijlverandering is alleen mogelijk door aandacht te geven aan body, food & mind.

Vegan Lifestyle Blogger

Talitha Forrer

Talitha is Vegan Lifestyle Blogger. Ze is al jaren geïnteresseerd in gezond eten en leven. Ze gelooft in de kracht voeding en inspireert je met haar blog om door plantaardig te eten goed voor jezelf en de planeet te zorgen.

Save the world, Go vegan.
Loading...
Loading...

Hormoontherapeut

Sam Franken

Sam is hormoontherapeut. Zeven jaar geleden is haar passie voor gezonde voeding en lifestyle ontstaan. Dat heeft haar body & mind zoveel goeds opgeleverd, dat ze besloot om hier ook andere vrouwen mee te helpen. Na het volgen van de opleiding orthomoleculaire voeding & suppletie is ze nu bezig met de opleiding Hormoontherapie.

Just be yourself.

Private Chef & Hormoon-therapeut i.o.

Lavinia Frantzen

Lavinia's bedrijf is opgericht vanuit haar grote passie voor puur eten. Ze werkt als private chef in binnen- en buitenland, op retreats en is hormoontherapeut i.o. Het is haar missie om mensen bewust te maken van bepaalde eetpatronen, en hoe deze van invloed zijn op de gezondheid en de hormonale balans.

Neem alles in het leven met een schepje balans.
Loading...
Loading...

Orthomoleculair therapeut

Ellen Geerlings

Ellen Geerlings is orthomoleculair therapeut. Als kind wilde ze bij de politie, om complexe puzzels op te lossen en mensen te helpen. Ze had overgewicht en voelde zich niet gezond. Dat fascineerde haar en ze gooide het roer om. Ze verdiepte zich in gezonde voeding. Politieagent is ze niet geworden, maar ze lost wel dagelijks puzzels op en helpt mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, op het gebied van hun gezondheid.

Los de puzzel van je gezondheid op.

Trainer hormoonfactor & Massagetherapeut

Anne Gigengack

Anne Gigengack is trainer hormoonfactor en massagetherapeut. Ze heeft een gezonde passie voor bijzonder eten, anatomie, fysiologie en de werking van de psyche op het lichaam.

Loading...

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.