Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Esther Schippers

Esther is oprichtster van 100%YOGA. Op de yogamat is ze het gelukkigst, vrij van fysieke of zelfbedachte beperkingen. Yoga leerde haar om haar lichaam te accepteren en ernaar te luisteren. Esther is de enige yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie in Full HD.

Yoga. Anytime. Anywhere.
Lees meer over Esther
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Wil je beginnen met yoga? In dit artikel alles wat je moet weten.27 mrt. 2020 14:30
Beachyoga (met vier yoga-video's!).19 aug. 2019 06:30
Zo ga je om met coronastress (3 tips).04 mei 2020 07:30
Lifestyle

Zo creëer je je eigen thuis-retraite (mét gratis ebook!)

27 jul. 2020 om 07:00

Nu we veel meer thuis zitten dan anders vraagt je dagelijks patroon om aanpassingen. Misschien ervaar je, net als ik, momenten van verveling, eenzaamheid, boosheid, angst, hectiek? Hoe kun je hier het beste mee omgaan?

Loading...

En, hoe zorg je ervoor dat je zowel fit als mentaal fit blijft tijdens deze nationale thuiswerk-periode? Het antwoord: doe deze unieke 2-daagse thuis-retraite.

Je eigen huis is dé plek voor een fijne retraite.

Als je denkt aan een retraite, dan denk je vast aan iets buitenshuis. We denken dat er buiten inspiratie te vinden is of dat je daar het inzicht vindt waar je naar op zoek was. Vaak realiseren we ons niet dat de belangrijkste plek voor een retraite dichterbij is dan je dacht. Je eigen huis, je thuis, hier dé plek hiervoor. Het is de plek waar jij je goed voelt en op je gemakt bent. Juist die twee elementen zijn de basis voor een waardevolle retraite. Ik help je heel graag op weg om een fijne retraite te creëren in de veiligheid en het gemak van je eigen huis. Of je nu alleen bent, nog nooit een retraite hebt gedaan of een druk gezinsleven hebt, iedereen kan deze retraite doen! :)

Tweedaagse Retraite Health & Balance.

Tijdens deze retraite ontgift je je lichaam en geest op een milde manier. Het brengt rust, overzicht en balans. Fijn, in deze roerige tijden. Beide dagen zijn opgebouwd uit een ochtend-, middag- en avondprogramma met een mix van fysieke inspanning en reflectie. Je kan ieder onderdeel van het programma in je eigen tempo doen. Dit is wat je kunt verwachten:

  • 2 korte schrijfopdrachten met behulp van vragen voor een moment van bezinning;
  • 4 oog-oefeningen om beeldschermogen te voorkomen en je zicht te verbeteren;
  • 7 korte yogavideo’s die je immuunsysteem een boost geven én een grote glimlach op je gezicht toveren.

Dit heb je nodig: jezelf (heel belangrijk) + pen en papier of notitieboek. Download hier gratis de tweedaagse Retraite Health & Balance.

Blijf gezond.

Nu we meer thuis zijn is het nog belangrijker geworden om fysiek actief te bijven. Het is heel verleidelijk om op de bank te ploffen en misschien mis je ook je dagelijkse fietstocht naar je werk. Maar, je lichaam heeft het nodig om actief te zijn, voor een goede lichamelijke en mentale weerstand. Als yogadocente wil ik heel graag zo veel mogelijk mensen inspireren om te blijven bewegen. Ik stel daarom mijn live online yogastudie gratis ter beschikking voor iedereen die yoga wil doen.

Met de code “BLIJFGEZOND” krijg je een gratis Namasté Membership. Dit membership geeft je zeven dagen onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen en de online yogabibliotheek van 100%YOGA. De bibliotheek is gevuld met vele yoga thema lessen, podcasts en meditaties. De code blijft geldig zolang de voorraad strekt.

Blijf in beweging met yoga om je fysiek en mentaal fit te blijven voelen. Laat je me weten hoe je retraite was?

Dit artikel is geschreven door Esther Schippers.

Yoga zorgt voor een goede lichamelijke én mentale conditie.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.