Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Geluk kun je voor 40% zelf beïnvloeden.

Voor een deel is een positieve levenshouding genetisch bepaald. Het zit in je DNA. Maar, voor zo’n 40 % kan je geluksgevoelens beïnvloeden met gedrag.

21 feb. 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

Cut the Crap!

Hoe vaak laat jij je afleiden door dingen die zo niet belangrijk voor je zijn? Hoe vaak ben je met van alles en nog wat bezig en heb je geen focus op jouw dromen en verlangens? En, hoeveel spullen heb je waar je niet echt blij mee bent?Hou je nog vast aan gedachtes en overtuigingen die je niet verder helpen? Of aan relaties waar je geen energie meer uit haalt…?

04 feb. 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

De zalige glimlach.

Vanochtend liep ik mijn vaste koffietentje binnen, waar altijd dezelfde gezichten me vrolijk goedemorgen wensen. Het is een soort van routine. Wakker worden met een grote kop latte en dezelfde mensen. Iedere dag opnieuw.

18 jan. 2019 om 07:00
Loading...
Mindset

Zelfzorg tijdens de kerstdagen.

Ho ho ho, zoals Santa altijd zegt, rustig aan! ;) Het is niet altijd vanzelfsprekend dat de feestdagen eruit zien zoals in de gemiddelde commercial die je op tv voorbij ziet komen. Voor veel mensen is kerst een ratrace van verschillende bezoekjes en verplichtingen. Vaak schiet het erbij in om tijdens deze dagen ook lief voor jezelf te zijn.

24 dec. 2018 om 15:22
Loading...
Mindset

Houd van je lichamelijke imperfecties.

Sinds mijn zwangerschappen en de daarop volgende miskramen zijn mijn hormonen van slag. Puistjes, die ik eerder nooit had, zitten nu op mijn rug en gezicht. Mijn buik is af en toe gezwollen en ik heb al een paar keer een vervelende allergische reactie gehad, waarbij mijn billen en benen onder de rode bultjes zaten. Het maakt me soms onzeker. En daar heb ik een nog grotere hekel aan dan aan de puistjes zelf ;-)

21 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Mindset

Een liefdesbrief aan jezelf.

Heb jij ook nog ergens in een verborgen laatje, brieven van oude aanbidders? Van vroeger? Heb je ook nog herinneringen van die eerste liefde op school, waar je buik van in lichterlaaie stond als hij je aankeek?

26 okt. 2018 om 09:00
Loading...
Mindset

In drie stappen meer tijd voor jezelf.

Als vrouw ben je druk. Er moet altijd van alles en jij komt standaard op de zoveelste plaats. Voor jezelf zorgen? Hoe dan? Je bent veel te druk met het zorgen voor anderen! Zorgen voor de kinderen, zorgen voor je ouders of grootouders, zorgen voor die lieve vriendin die in de problemen zit of je partner die maar niks gedaan lijkt te krijgen zonder jouw hulp ;-) Je zit in de OR van het kinderdagverblijf, organiseert de uitjes op je werk en/of draait de bardienst bij je tennisclub. Je werkt, studeert, fungeert als Huismanager en natuurlijk sport je minstens 1x per week (ramen lappen, stofzuigen en achter de kids aan rennen is ook sport toch?!). Wat structureel ontbreekt is tijd voor jezelf. Want daar heb je geen tijd voor.

22 okt. 2018 om 09:00
Loading...
Mindset

Een slap lijf dat heel sterk is

Het is 13 oktober en ik lig op het strand. Bizar, voor deze tijd van het jaar. Het is waarschijnlijk de laatste mooie dag van het jaar. 
Het strand is m’n lievelingsplek. Luisteren naar de golven, zand tussen m’n tenen en met een corrigerend badpak onder m’n streepjesjurk is m’n buik best plat… 
M’n zoon roept, hij wil gaan zwemmen. Ik twijfel.

17 okt. 2018 om 09:00
Loading...
Mindset

Ook doen wat eng is, is puur jezelf zijn.

Vaak maken we de dingen die we spannend vinden in ons hoofd eerst heel erg groot, door erover te piekeren. We wegen de goede argumenten tegen de slechte af en hoe langer we in rondjes piekeren, hoe minder goede argumenten er over blijven. Hoe voorkom je dat? Hoe blijf je dan toch puur jezelf? Lees het hier, in het blog van Sascha.

11 okt. 2018 om 08:30
Loading...
Mindset

De afwas bleek een leermoment

We willen zo graag in het NU leven, dat we ook vaak alles NU,NU ,NU willen… De contradictie van deze zin zit mij af en toe ontzettend dwars en daarmee ook mijn omgeving, want ik wil het ook nog eens goed doen. Ik begin aan de afwas..

02 okt. 2018 om 08:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.