Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Een pot goud (over het hoofd en het hart).

Terwijl het druilerig weer is buiten en mijn gezondheid te wensen overlaat stel ik mezelf de vraag hoe nu verder..?

30 mei 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

Stappenplan: goed voor jezelf zorgen als je endometriose hebt.

Op welk social media-kanaal je ook kijkt; selfcare kom je overal tegen. Het is een super actueel onderwerp. En, terecht, want zelfzorg is zo belangrijk! Ook ik wijs je graag op het belang van goed voor jezelf zorgen, zeker als je endometriose hebt.

13 mei 2019 om 07:00
Loading...
Mindset

Een eeuwenoude Ayurvedische strategie tegen beslissingsvermoeidheid.

Beslissingsvermoeidheid, ken je dat? Je moet zoveel keuzes maken op een dag, dat je aan het einde van die dag geen wilskracht meer hebt om ook nog gezond te koken, te gaan sporten en alleen nog maar zin hebt om op de bank te ploffen. Ik merk dat ik er de laatste tijd flink last van heb.

29 apr. 2019 om 09:30
Loading...
Mindset

Respect, liefde mijn verlangen. (Doe je mee?)

​Met een half open oog kijk ik ochtends even naar het nieuws op mijn telefoon. Het wereldnieuws heb ik al jaren geleden afgezworen, omdat ik er zo verdrietig van werd en ik niet het gevoel kreeg iets te kunnen doen tegen al het leed.

25 apr. 2019 om 09:00
Loading...
Mindset

Hoezo luisteren naar je intuïtie als moeder?! Je weet het niet meer!

“Ik weet het niet meer!” “Had ik maar naar mijn onderbuik geluisterd.” “Diep van binnen voelde ik het al aan komen.” “Ik weet niet waarom, maar het is goed zo.” Intuïtie. We all got it. Maar, we luisteren er niet altijd naar. We dúrven er niet altijd naar te luisteren. Wanneer dit laatste wel lukt, voelen we vertrouwen en ervaren we rust.

18 apr. 2019 om 12:30
Loading...
Mindset

Women are bitches (soms...)

Een paar jaren geleden gaf ik een lezing voor ondernemers tijdens een netwerkbijeenkomst. De lezing over hormonen was een succes. Zo leuk! Na afloop kwam er een bezoekster naar me toe, ze zei: “Goh, ik zag dat je een croissant at?! Dat kun je toch niet eten als hormoon-en voedingscoach?!"

08 apr. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Waar geef jij jezelf toestemming voor?

Je weet dat het goed voor je is als je nu een frisse neus gaat halen, maar je doet het niet. Je weet dat het goed is om gezond te eten, maar je stopt nog een koekje in je mond en snaait de rest van de dag. Je had je nog zo voorgenomen om goed voor jezelf te zorgen.

01 apr. 2019 om 07:00
Loading...
Mindset

Spring is in the air.

Mijn kledingkast opruimen is mijn grootste irritatie momenteel. Een paar jaar geleden genoot ik iedere ochtend van al mijn mooie spullen. Uren dralen voor die kast: Wat zal ik vandaag eens aantrekken? Een jeans of toch een rokje? Een blousje of een t-shirt? En als ik dan toch voor een jeans ging, welke kleur? Skinny of juist wijde pijpen?

12 mrt. 2019 om 07:30
Loading...
Mindset

Niet meer twijfelen, kom in actie!

Pas een aantal jaar na mijn burn-out (die ik op mijn 27ste had) was ik weer helder genoeg in mijn hoofd om te kunnen zien dat ik mijzelf jarenlang van alles had beloofd, zonder daar effectieve en doelgerichte actie op te ondernemen. En, als gevolg daarvan had ik drie maanden op de keukenvloer naar het plafond liggen staren, waarna ik nog negen maanden nodig had om helemaal te herstellen.

07 mrt. 2019 om 05:30
Loading...
Mindset

Meer geluk in 5 stappen.

Je leven wordt niet beter of anders door af te wachten of het geluk misschien bij toeval en geheel uit zichzelf jouw kant op komt rollen. Als je niet tevreden bent met hoe je leven nu is, zul je zelf dingen moeten veranderen. Zaken anders moeten aanpakken en andere keuzes moeten maken.

26 feb. 2019 om 07:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.