Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Lifestyle

Van online naar offline: de social media detox.

Maandagochtend 08.00 uur. Vastberaden zet ik mijn telefoon in vliegtuigstand. Ik heb besloten dat ik de komende 5 dagen offline ben. Ik doe een social media detox.

25 feb. 2019 om 07:30
Loading...
Lifestyle

Deze yogahouding boost je gezondheid.

Misschien denk je dat je je nek zult breken in de Hoofdstand. Ik kan je gerust stellen, dat gebeurt niet. Iedereen kan de Hoofdstand doen. En, wanneer je deze houding regelmatig doet biedt het veel gezondheidsvoordelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij het doen van een omgekeerde houding zoals de Hoofdstand de hersenactiviteit met 14% toeneemt. Net als het concentratievermogen. Daarnaast vertraagt het ouderdomsproces (yey!). In deze blog leg ik je uit hoe dat precies in z’n werk gaat en wat het positieve effect van de Hoofdstand is.

08 feb. 2019 om 09:00
Loading...
Lifestyle

Slaapyoga

Yoga nidra wordt ook wel ‘slaapyoga’ genoemd. Je komt hierbij in een staat tussen wakker zijn en slapen. Hierdoor verdwijnen spanningen uit je lichaam en malende gedachtes uit je hoofd, waardoor je in de diepst mogelijke relax-stand komt.

25 jan. 2019 om 06:00
Loading...
Lifestyle

Een yogahouding voor mooie billen.

Wie wil er nu niet goed gevormde billen hebben? De meest effectieve manier om dat voor elkaar te krijgen is door regelmatig yoga te doen. Yoga is de meest effectieve sport om je lichaam te trainen. Echt, het is wetenschappelijk bewezen. Yoga maakt je spieren sterker en leniger tegelijk en het verbetert je lichaamshouding. In dit blog vertel ik je hoe je die mooie billen krijgt, met de yogahouding Tafelblad (ook wel Tafel genoemd). Wanneer je deze houding regelmatig doet zul je snel een positief effect zien op je bilpartij.

21 jan. 2019 om 12:07
Loading...
Lifestyle

5 tips voor een energiek begin van 2019.

Zo. De feestdagen zijn weer voorbij. Het nieuwe jaar is ingeluid. Je glitterjurk kan de kast weer in ;-) Bye bye december. Je goede voornemens zijn misschien nog wat troebel door de champagne van de nieuwjaarsborrels. Maar 2019 is aan!

04 jan. 2019 om 06:00
Door Kim Ooms
Loading...
Lifestyle

Top 3. De best gelezen blogs van 2018.

De laatste dag van 2018. Dé dag om terug te kijken op het afgelopen jaar en nieuwe doelen te stellen voor het komende jaar. 2018 stond voor mij in het teken van Pink. Het bedenken, maken en lanceren van Pink. Anita en ik hebben hard nagedacht over hoe we wilden dat het eruit zou komen te zien, welke onderwerpen we wilden aankaarten en wie we wilden vragen om te schrijven voor Pink.

31 dec. 2018 om 12:15
Loading...
Lifestyle

Welk ayurvedisch type ben jij?

Vraag jij je wel eens af waarom mensen zo verschillend zijn? Waarom je vriendin altijd energiek en extravert is en je collega daarentegen introvert is of niet vooruit te branden lijkt? Waarom je slanke zus superveel kan eten zonder een grammetje aan te komen en jij al groeit van het kijken naar eten? Volgens Ayurveda komt dit doordat we allemaal een ander energietype zijn, ook wel dosha genoemd.

18 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Lifestyle

Het effect van yoga op je lichaam.

Je weet vast wel dat het heel gezond is om yoga te doen. Het zorgt voor ontspanning, voor sterkere spieren, pezen en soepele gewrichten. In dit blog geef ik je een overzicht van het effect van yoga op je lichaam. Dit is waarom yoga zo goed voor je is.

10 dec. 2018 om 13:00
Loading...
Lifestyle

Groene sinterklaascadeautjes.

De Sint is alweer een tijdje in het land, en huppelt vrolijk met zijn pieten door het land. Wij zijn het hele jaar groen en bewust, moet de sint daar ook niet eens iets mee doen vroeg mijn piet bedust? Een luisterend oor is Sint voor ieder die wil, dus ook deze piet vroeg niet te veel. Groene ideeën voor cadeaus dit jaar, dat is eigenlijk helemaal niet zo raar. Geen wollen sokken of een plastic barbiepop, maar wat dacht je van gerecyclede jeans en groen sop!

03 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Lifestyle

30 minuten mediteren staat gelijk aan 1 - 4 uur slaap: yoga nidra.

Twee jaar geleden. Na een slopende werk kwam ik thuis. Ik was moe en chagrijnig en had nog iets leuks gepland met mijn kinderen. Eerlijk; ik had er he-le-maal geen zin in. Ik wilde ze het liefst meteen naar bed brengen zodat ik uitgeteld op de bank kon ploffen. Dat was het moment dat ik me realiseerde dat het zo niet langer ging. Ik ging op zoek naar een manier om beter uit te rusten en me weer energieker te voelen. Ik hoorde goede verhalen over meditatie maar vond tussen alle meditatie-apps niets wat écht bij me paste. Tot ik Yoga Nidra meditatie ontdekte.

29 nov. 2018 om 08:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.