Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Onderdruk jij je emoties? Zo land je weer in je lijf.

Soms gebeuren er in je leven dingen die te snel gaan, te heftig voor je zijn, of te dichtbij komen. Als dat gebeurt voel je angst en heb je de neiging om uit je lijf te vertrekken, om maar niet te hoeven voelen. Herkenbaar? In dit artikel vertel ik je hoe je weer kunt landen in je lijf.

13 apr. 2020 om 06:00
Loading...
Voeding

Eet méér groente.

Wauw! Heb je het gratis ebook van Pink Online al gedownload? Hierin staan heel veel tips van verschillende experts op het gebied van gezondheid. Ik schreef ook drie tips voor dit ebook. Een van mijn tips is; eet meer groente. Maar, hoe pak je dat aan? Dat vertel ik je in dit artikel.

10 apr. 2020 om 06:30
Door Kim Ooms
Loading...
Gezondheid

Heb je astma? Tips en gratis hypnose.

Voor astmapatiënten is dit een spannende tijd. Terecht, want het coronavirus nestelt zich in de longen en kan voor complicaties zorgen als je onderliggende klachten als astma hebt. Misschien ben je op zoek naar meer rust, of wil je je klachten nu aanpakken? Hypnose kan helpen. In dit artikel leg ik je graag uit hoe je je kunt wapenen en letterlijk meer lucht krijgt.

06 apr. 2020 om 06:30
Loading...
Recepten

Recept: gezondere donuts!

Ben jij ook zo gek op donuts? Heerlijk! Maar, ze zijn zo ongelooflijk vet en niet gezond. Ik dook daarom de keuken in om een lekker, gezonder alternatief te bedenken voor een van mijn favoriete traktaties. Dat is gelukt. Het recept vind je in dit artikel.

01 apr. 2020 om 08:30
Loading...
Gezondheid

Zo ben je je eetbuien de baas.

Je kent het gevoel vast wel; je hebt al vanaf het moment dat je wakker werd zin in iets lekkers. Maar, je hebt je gisteravond voor het naar bed gaan voorgenomen om vandaag écht niet te snoepen. Je hebt de hele ochtend enorm je best gedaan om je in te houden, je aan je voornemen te houden. Maar oh.. dat knagende gevoel van binnen, dat bleef je aandacht trekken. En daarom ging je iets later op de dag toch voor de bijl. Het knagende gevoel heb je tot bedaren gebracht, maar je voelt je enorm schuldig en slecht over jezelf dat je je niet aan je voornemen gehouden hebt. Herkenbaar?

30 mrt. 2020 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Wil je beginnen met yoga? In dit artikel alles wat je moet weten.

Als je hebt besloten om te starten met yoga of als je je aan het oriënteren bent of yoga iets voor je is, dan deze blog een aanrader. In Nederland doen maar liefst 1,6 miljoen mensen aan yoga doen. Dat is niet zo gek, want deze sport heeft heel veel gezondheidsvoordelen en je kunt het doen waar je maar wilt.

27 mrt. 2020 om 14:30
Loading...
Lifestyle

3 simpele oefeningen om tantra te ontdekken.

Zitten jij en je lief nu ook veel samen thuis? Tijd voldoende om iets nieuws uit te proberen... toch? In dit artikel geef ik je drie oefeningen om op een laagdrempelige manier tantra te ontdekken.

25 mrt. 2020 om 07:30
Loading...
Mindset

Houd jij niet van je lichaam?

‘Als ik 5 kilo afgevallen ben, dan voel ik me mooi’. ‘Als ik meer geld verdien, dan kan ik leuke dingen doen’. ‘Als ik een andere baan heb, dan ben ik gelukkig’. We leven veel teveel volgens de als-dan gedachte. Jij ook?

23 mrt. 2020 om 07:00
Loading...
Gezondheid

8 tips voor gezonde borsten.

Borsten. Ze maken je vrouw. Ze geven je vorm. Ze zorgen voor intimiteit en plezier. En, voor voeding voor je kindje. Je borsten zijn belangrijk en je wilt ze graag gezond houden.

22 mrt. 2020 om 17:00
Loading...
Gezondheid

Zo doe je zelf borstonderzoek.

Veel vrouwen vinden het best spannend om zelf borstonderzoek te doen. Misschien ben je bang dat je bij het voelen van een bultje, een putje of een verharding in de stress schiet. Niet zo gek. Maar, toch is het belangrijk om je borsten regelmatig te checken. Door het doen van zelfonderzoek leer je je borsten kennen en merk je veranderingen eerder op. Ik leg je in dit artikel uit hoe je zelf je borsten onderzoekt.

21 mrt. 2020 om 17:19

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.