Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Een artikel voor vrouwen die veel voelen.

De energie van anderen buiten houden. Je afschermen van de gevoelens van anderen. Zucht... word jij hier ook zo moe van? Als je, net als ik, veel voelt, zul je hier niks mee kunnen. Het is een slecht advies voor de hooggevoeligen onder ons.

29 mei 2020 om 07:30
Loading...
Gezondheid

Makkelijker en sneller afvallen door hypnose.

Heel vaak is afvallen niet alleen een kwestie van minder snoepen, maar spelen onderbewuste processen een rol. Overtuigingen of angsten, waardoor je een muurtje om jezelf heen bouwt om jezelf te beschermen. Hypnose helpt om die overtuigingen aan het licht te laten en los te laten waardoor je makkelijker en sneller kunt afvallen.

25 mei 2020 om 07:00
Loading...
Mindset

Momlife: mijn spagaat tussen gezin, werk en zelfontwikkeling.

Soms... wil ik gewoon even niet. Kan ik even niet. Even niet knuffelen, troosten.. gewoon een momentje voor mezelf. Dit is een persoonlijk artikel over de zoektocht naar balans tussen actie en stilte. Het dealen met angst en pijn en hoe Corona kan zorgen voor innerlijke groei.

22 mei 2020 om 06:30
Loading...
Hormonen

Monnikspeper om je hormonen in balans te brengen.

Monnikspeper is de Nederlandse naam voor de plant Vitex Agnus Castus. Het werd vroeger ingezet als libidoverlagend middel bij monniken en dankt zijn naam aan dit gebruik. De bessen hebben veel gezondheidsvoordelen en werken met name goed om de vrouwelijke hormoonbalans te herstellen. In dit artikel vertel ik je over dit kruid en hoe het je helpt om je hormonen in balans te brengen.

11 mei 2020 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Onderbuik.

“Spreid je benen maar” zegt hij vriendelijk maar gebiedend. “Kom nog maar een klein stukje naar me toe. Een beetje op de achterkant van je billen, dan kan ik er straks beter bij.” Hij kijkt even op van tussen mijn benen en pakt de nodige instrumenten van het kastje naast hem.

08 mei 2020 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Zo ga je om met coronastress (3 tips).

Plotseling bestaat er een nieuw woord: Coronastress. Ik hoor het steeds vaker, ik zie het om me heen en ik heb er zelf ook last van. Jij ook? In dit artikel geef ik je mijn tips om om te gaan met coronastress.

04 mei 2020 om 07:30
Loading...
Lifestyle

De verborgen ingredienten van je favoriete scrub.

Heerlijk! Warm douchen en scrubben. Door je huid te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt. En, scrubben is ook heel goed voor de doorbloeding van je huid, waardoor je er gezond uit gaat zien. Maar... wist jij dat er, wanneer er microbeads in je scrub zitten, er na je douche wel 1.000.000 plastic deeltjes in de oceaan belanden?

01 mei 2020 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Een essentiële olie voor iedere kwaal.

Sinds ik keer op keer gezien en gevoeld heb, dat een essentiële olie kan helpen bij het verhelpen van kwaaltjes of het verbeteren van je humeur, ben ik verkocht. Neem nou de werking van bijvoorbeeld lavendel bij een lichte brandwond of pepermunt bij hoofdpijn...pijn en jeuk verdwijnen direct.

23 apr. 2020 om 00:00
Loading...
Lifestyle

Zo creëer je een ontspannen begin van de dag.

Hoe je de dag begint, bepaalt voor een groot deel hoe je dag verloopt. Is jouw eerste gedachte als de wekker gaat ook vaak ‘nu al?!’. Je voelt je nog moe, baalt ervan dat de nacht alweer voorbij is – die is altijd te kort, toch? – en je drukt nog maar een keer op de snooze knop. Dit blijf je herhalen totdat je genoeg moed hebt verzameld om jezelf uit bed te slepen.

22 apr. 2020 om 11:00
Loading...
Gezondheid

Ook dokters worden ziek.

Daar sta ik. In de rij voor de paspoortcontrole op Schiphol. Ik kwam weer terug van een werkreis naar Mumbai. M'n oren suisden. Mijn zicht is anders, het lijkt alsof ik door een tunnel kijk met zwarte randen rondom mijn gezichtsveld. Mijn hartslag is snel, mijn ademhaling ook en mijn benen trillen. Waarom ben ik hier? Hoe moet ik thuis komen? Waar is mijn koffer?

20 apr. 2020 om 06:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.