Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Gezondheid

De eerste stappen naar gezonder leven.

Oké. Je hebt besloten gezonder te gaan eten. De kans is groot dat je met alle hypes, goed bedoelde adviezen van je vriendinnen en wat je op internet leest, niet weet waar je moet beginnen...Met dit artikel help ik je op weg.

31 okt. 2019 om 11:00
Loading...
Gezondheid

Eetbuien? Zo ben je ze de baas.

Je ploft op de bank en weet dat er nog een zak chips ligt in de kast…Het was zo’n zware dag vandaag en je wilt even helemaal niks. Nu heb je wel een handje chips verdiend, toch? Blijft het dan ook bij dat ene handje? Of gaat de zak helemaal leeg? Tot de laatste kruimel?

18 okt. 2019 om 00:00
Loading...
Gezondheid

Detoxen met PCOS.

Doe jij weleens een detox? Vorig jaar deed ik een milde detox, met de sappen van Frecious. Dat is me zo goed bevallen dat ik het dit jaar nog eens gedaan heb. In dit artikel vertel ik je over het belang van een detox en mijn ervaringen.

04 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Zo slaap je beter en word je energiek wakker.

Wist jij dat de meeste mensen zich bij het opstaan niet fit en uitgerust voelen? Vaak heeft dat te maken met een verkeerd slaapritme. Wist je dat er vier chronotypen zijn, met elk een ander slaappatroon? Weten welk type je bent, zorgt ervoor dat je beter slaapt en energieker en uitgerust wakker wordt. Het zorgt er ook voor dat je lichaam beter kan functioneren; een betere stofwisseling, minder snackattacks, meer energie en een heldere geest. Doe de test en ontdek welk type jij bent!

02 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Ziekte voorkomen met selfcare.

Dagelijks spreek ik vrouwen in mijn praktijk die gezondheidsklachten hebben. Ik leer ze over wat voeding voor je lichaam kan betekenen. En hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar zit. Op die manier wordt het vanzelfsprekend om te stoppen met bepaalde voedingsmiddelen en andere producten toe te voegen.

18 sep. 2019 om 16:00
Door Kim Ooms
Loading...
Gezondheid

Je voedingsovergevoeligheden in kaart brengen met een bloedtest.

In mijn vorige blog las je over de stappen die je kunt zetten om de klachten van een auto-immuunziekte te verminderen. De eerste stap die ik noemde is het doen van een bloedonderzoek. Ik kreeg daar heel veel vragen over. Wat voor soort onderzoek is dat dan, wat houdt het in en hoe gaat het in zijn werk? In dit artikel beantwoord ik je vragen. ​

10 sep. 2019 om 07:00
Door Kim Ooms
Loading...
Gezondheid

Zo eet je gezond tijdens je vakantie.

Het is weer vakantietijd! De zomervakantie vind ik een van de heerlijkste momenten van het jaar. Vooral omdat we dan gaan kamperen. Dit jaar gaan we weer naar een camping in Tsjechië. Volop genieten van het mooie weer, ons gezin en even geen werk.

02 aug. 2019 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Eet jij voldoende vezels?

Het is misschien niet het meest sexy onderwerp. Alhoewel, als je ze voldoende eet, ga je je misschien wel heel sexy voelen. Want: voldoende vezels -> gezonde darmen -> gezond lichaam met een gezonde geest!

04 jul. 2019 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Een auto-immuunziekte? Zo ga je ermee om.

Als je de diagnose auto-immuunziekte krijgt, kan dat aanvoelen alsof je hebt verloren. Verloren van jezelf. Je voelt je machteloos en hebt het gevoel dat je geen grip meer hebt op je gezondheid. Je dacht dat je een sterke basis had, maar die basis is weg. Wat nu?!

02 jul. 2019 om 06:30
Door Kim Ooms
Loading...
Gezondheid

Ik viel om. Wacht jij tot je je crisispunt bereikt hebt?

Ben je niet meer helemaal happy met hoe je je voelt? Heb jij weleens het gevoel dat je het liever anders wilt? Ik geloof dat als je huidige leefstijl begint te wringen en je niet meer tevreden bent, dat dat een teken is dat je aan het begin staat van jouw grote transformatie. Ik zie het steeds weer gebeuren bij vrouwen. Je keuzepunt is bereikt.

13 jun. 2019 om 07:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.