Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Gezondheid

Hoe lijn jij? Doe de test!

Wil jij voor de zomer nog een paar kilo afvallen en zie je die kilo’s liever nooit meer terug? Ho, stop, wacht even voordat je wéér aan een dieet begint. Om met succes af te vallen én op gewicht te blijven moet je namelijk eerst weten welk lijntype jij bent. Ik heb een test ontwikkeld waarmee je ontdekt welk lijntype er in jouw schuilt. Zo wordt je volgende afval-poging wél een succes.

11 jun. 2019 om 17:00
Loading...
Gezondheid

De voordelen van een Detox (met 5 tips om het makkelijker vol te houden).

Veel water, achttien sapjes, drie shotjes en drie soepjes. Dat heb ik de afgelopen drie dagen gedronken tijdens mijn detox. En, zo'n 72 uur at ik niks, tijdens de light & bright challenge van bbb health boutique. Geloof me; dat is een flinke uitdaging als moeder van twee kleine kindjes.

30 apr. 2019 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Vitaal zwanger met de juiste voedingssupplementen.

Toen ik voor de eerste keer zwanger werd, was ik 26 jaar. Ik gebruikte geen voedingssupplementen en wist er nog niets van af. De zwangerschap kwam enigszins onverwacht en ik herinner mij nog dat een vriendin me adviseerde om foliumzuur te slikken. Ik kocht braaf een potje foliumzuur, bij een reguliere drogist. Gelukkig had ik een probleemloze zwangerschap en dito bevalling. Geen last van misselijkheid, maagzuur of kuitkrampen, laat staan de serieuzere zwangerschapskwalen, zoals hoge bloeddruk of zwangerschapsdiabetes.

10 apr. 2019 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Candida - geen sociaal leven meer?!

Beïnvloedt Candida je sociale leven? Ja en nee. Ik stond, in het begin van mijn Candida-dieet, hele dagen in de keuken te bakken en te kokkerellen om de dag weer candida-proof door te komen. Uit eten ging ik niet, want als je geen suiker, witmeel, azijn en andere producten mag, blijft er maar weinig over.

28 mrt. 2019 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Een vieze hond is goed voor je darmflora.

Misschien denk je dat een hond alleen maar leuk is omdat je dan eindelijk eens buiten komt of meer gaat bewegen. Of, misschien ben je van mening dat een hond alleen maar veel gedoe is. Think again! Een hond of elk ander huisdier is fantastisch voor je darmflora! Vooral een vieze!

26 mrt. 2019 om 07:00
Loading...
Gezondheid

5 tips om goed voor jezelf te zorgen in de winter.

Na een zachte start van de winter, wordt het nu toch echt kouder. De dagen zijn nog kort en sneeuw en regen wisselen elkaar af. De seizoenen zorgen niet alleen voor veranderingen in de natuur. Je kunt dit ook merken aan hoe je je fysiek en mentaal voelt. Ik deel 5 tips waarmee je deze winter lekker in je vel zit.

05 feb. 2019 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Een natuurlijk medicijnkastje.

Tot mijn 30e leefde ik niet gezond. Ik dacht nog dat volkorenbrood gezond was, vond pakjes en zakjes handig en dronk al cola bij het ontbijt. Ik was vaak ziek, ik was te zwaar en niet-vooruit-te-branden moe. Toen ik zwanger wilde worden gooide ik het roer om. Ik las boeken, liet me van top tot teen doormeten door een orthomoleculair arts en ging me steeds meer verdiepen in gezonde voeding, leefstijl en mindset.

22 jan. 2019 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Candida! Wat mag ik dan nog wel eten?!

Als je candida hebt, soms zelfs zonder het te weten, krijg je te maken met allerlei uiteenlopende klachten. Vaak zijn de klachten te vaag om er mee naar de huisarts te gaan of denk je dat het met een weekje rustig aan doen wel weer beter gaat. Helaas. Om te herstellen van candida moet je meer stappen zetten dan op tijd naar bed gaan (vermoeidheid is één van de reeks vele klachten bij candida) of een weekje vakantie nemen.

20 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Gezondheid

(Over)leven met Lyme.

„Ik wil leven.” schiet het door me heen als ik op de behandelbank van de arts lig. Mijn lichaam werkt al een paar maanden niet mee. De ziekte van Lyme heeft haar in zijn greep.

14 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Gezondheid

Deze vitamines en mineralen heb je extra hard nodig na je 40e.

Je bruist van de energie, je voelt je goed en kan de wereld aan. Je merkt het niet, maar ondertussen veroudert je lichaam na je 30e in een sneller tempo. Na je 40e krijgt je lichaam andere behoeftes. Deze vitamines en mineralen heb je dan extra hard nodig.

06 dec. 2018 om 09:00
Door Amy Kaes

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.