Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Gezondheid

Mijn auto is een puinhoop!

​Mijn hond zit regelmatig op de achterbank (haar all-over). Ik heb kinderen tegen wie ik zeg dat ze hun rotzooi moeten meenemen als ze de auto uitstappen, maar toch consequent alles laten liggen. Op de bank, onder de bank, tussen de bank.

04 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Gezondheid

Deze voedingsmiddelen zijn ontstekingsbevorderend bij endometriose.

Voeding speelt een belangrijke rol bij Endometriose. Het kan ontstekingen bevorderen, maar ook verminderen. In deze blog 9x voeding die ontstekingen opwekt en je daarom beter kunt vermijden als je endometriose hebt.

30 nov. 2018 om 09:00
Loading...
Gezondheid

Je verkoudheid de baas.

Het is weer herfst, het verkoudheidsseizoen bij uitstek. In deze tijd van het jaar krijg ik regelmatig de vraag; wat kan ik doen tegen mijn verkoudheid zonder al die nare medicijnen te hoeven gebruiken?

26 nov. 2018 om 09:00
Door Kim Ooms
Loading...
Gezondheid

Candida: een woekerende schimmel in je lijf.

Als je vrienden, familie of collega’s moet uitleggen dat je candida hebt, dan overvalt je toch een gevoel van gêne. Schimmel klinkt niet echt fris. En dat terwijl je gesprekspartner op dat moment misschien wel aan voetschimmel lijdt, ook een vorm van candida! Maar wat is het dan precies?

19 nov. 2018 om 09:30
Loading...
Gezondheid

De 10 voordelen van koud douchen.

Als ik het heb over koud douchen, zijn er altijd mensen die doen alsof ik compleet gek ben geworden. Zonder ook maar iets te willen horen over alle voordelen die het koude water ons kan bieden. Alsof deze er niet toe doen. Of simpelweg niet bestaan. Ik snap dat wel. Het is namelijk veel gemakkelijker om in de comfort zone van het ons vertrouwde en geliefde warme water te blijven. Maar wist je dat er aan koude en koud water voordelen verbonden zijn die echt enorme positieve impact kunnen hebben op ons lijf en onze mind? In dit bericht zet ik de belangrijkste 10 voordelen voor je op een rij.

16 nov. 2018 om 09:30
Loading...
Gezondheid

Heb jij een zuur lichaam?

Het is nog niet zo bekend, maar wel ontzettend belangrijk: de mate van verzuring van je lichaam. Een verzuurd lichaam krijgt te maken met chronische ontstekingen, wat je gezondheid aantast en voor allerlei (welvaarts)ziekten kan zorgen, zoals hart- en vaatziekten. Even wat uitleg:

15 nov. 2018 om 09:30
Loading...
Gezondheid

9 onverwachte tips bij zwanger worden.

"Onverklaarbaar onvruchtbaar" zei de gynaecoloog. Bloedonderzoek, echo, sperma-onderzoek, samenlevingstest. Alles was gecheckt en er was geen oorzaak gevonden. Toch was ik al anderhalf jaar niet zwanger geworden. Frustrerend. Want, waarom lukte het dan niet?

05 nov. 2018 om 14:00
Loading...
Gezondheid

Wapen jezelf tegen verkoudheid.

Ja hoor…het is weer zover! Snotteren, niezen, hoesten! De eerste ziekmeldingen op het werk zijn alweer een feit. Na een geweldig mooie en lange zomer, is het wel weer schakelen nu het kouder is. En daarbij komt vaak ook de verkoudheid en griep.

02 nov. 2018 om 09:00
Loading...
Gezondheid

4 tips voor een gezonde hormoonbalans

Weet je… dat het eigenlijk niet “normaal” is om last te hebben van je hormonen, steeds moe te zijn, stemmingswisselingen te ervaren of menstruatiepijn te hebben? Als je hier last van hebt, geeft je lichaam je een signaal dat je hormonen uit balans zijn. In dit artikel geef ik je tips om jouw hormoonbalans in evenwicht te houden.

16 okt. 2018 om 09:00
Door Amy Kaes
Loading...
Gezondheid

Yoga leerde me mijn lichaam te accepteren én ernaar te luisteren.

De reden dat ik yoga doe, heeft niets te maken met flexibiliteit. We zijn niet allemaal goed in hetzelfde. Authenticiteit is wat jou uniek maakt en dat mogen we, mijns inziens, benadrukken in plaats van vergelijken met de maatstaven van anderen. Jarenlang heb ik gedacht dat mijn lichaam zwak was door het te vergelijken met een maatschappelijk opgelegd beeld. Door yoga veranderde mijn zelfbeeld.

12 okt. 2018 om 09:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.