Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Hoe ga je mindful om met verdriet, pijn en tegenslag?

We zijn er niet zo dol op, maar krijgen er allemaal mee te maken: lijden. Het hoort bij het leven en is net zo onvermijdelijk als ademhalen. Het leven bestaat nou eenmaal uit tegenstellingen: genot en pijn, vreugde en verdriet, liefde en angst, warmte en kou. Onder lijden kun je elke vorm van pijn verstaan; fysieke pijn, mentale pijn, emotionele pijn en energetische pijn. In dit artikel laat ik je zien hoe je op een mindful manier kunt omgaan met pijn, lijden en teleurstellingen in je leven.

28 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Wil je ook altijd aardig gevonden worden?

Eerst denken aan een ander en dan pas aan jezelf. Met normen en waarden als deze ben ik opgevoed, jij ook? Want, alleen aan jezelf denken is egoïstisch. Maar, klopt die overtuiging wel? Is aan jezelf denken echt egoïstisch? Natuurlijk zorgen we voor elkaar en helpen we de ander zoveel als we kunnen. Het is ook bewezen dat voor een ander helpen stress verlagend werkt.

25 okt. 2019 om 11:00
Loading...
Mindset

Focus op dat wat je wél wilt.

Hoe vaak staan jouw gedachtes je in de weg om je doel te bereiken? Wist je dat je gedachtes het grootste obstakel zijn om bij de club van vitale vrouwen te gaan horen?

07 okt. 2019 om 07:30
Loading...
Mindset

Hypnosetherapie bij kinderen.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Moedeloos word ik ervan! De hoeveelheid pillen die kinderen moeten slikken omdat ze te druk zijn, last van hun darmen hebben, zich slecht kunnen concentreren, maagklachten hebben of in bed plassen. De lades van veel ouders, juffen en meesters liggen vol met medicijnen tegen ADD, ADHD, hoofdpijn en brandend maagzuur.

06 sep. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Naar de ups via de downs.

Twijfel je weleens of je de juiste keuzes maakt? Poe, ik kan een boek over m’n downfalls vol schrijven.

26 aug. 2019 om 07:00
Loading...
Mindset

De power van je mind.

“Ik bruis van energie en voel me zo licht als een veertje.” Deze affirmatie heeft mij geholpen om binnen een paar weken van uitgeput en te dik naar bruisend van energie en kilo’s lichter te gaan. Simpelweg door mezelf een ander verhaal te vertellen.

22 jul. 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

Ruim je eetgewoontes op om weer lekker in je vel én je kleding te zitten.

Van opruimen word je blij. Marie Kondo, de opruimgoeroe, schreef er zelfs een boek over; 'Opgeruimd' en overal ter wereld gaan mensen volgens de Marie Kondo-stijl aan de slag om hun huis op te ruimen. Je leefstijl veranderen, om weer lekker in je vel en je kleding te zitten is precies hetzelfde als opruimen. Je ruimt oude gewoontes op die je niet meer helpen en omarmt nieuwe gewoontes die je wel verder helpen.

19 jul. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Hypnose als therapie.

Waar denk jij aan bij hypnose? Aan Rasti Rostelli die mensen onder hypnose de raarste dingen liet doen? Of... een effectieve vorm van therapie? Er bestaan nog steeds veel misverstanden over hypnotherapie. Zo zijn veel mensen bang om de controle te verliezen tijdens een sessie. En toch, is hypnose in opmars. Het werkt bij tal van lichamelijke en geestelijke klachten namelijk heel snel en direct. Het is tijd om die misverstanden voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen.

12 jul. 2019 om 19:00
Loading...
Mindset

Leef je leven zoals jij dat wilt.

We komen allemaal op een gegeven moment op een punt in ons leven waarop we onszelf de vraag stellen: Wat wil ík?

25 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

De kracht van weten wat je wilt tijdens kinderwens, zwangerschap en moederschap.

Als het op huis-tuin-en-keuken knopen doorhakken aankomt moet ik bekennen dat de credits hiervoor meestal naar mijn vriend gaan. De kleurstalen voor de muurverf in de woonkamer liggen nu al zo'n drie maanden op de keukentafel… en zo kan ik je nog wel twintig voorbeelden geven. Totdat mijn vriend zegt: “nu beslis ik gewoon.” Waarna ik alsnog snel beslis. Oke, zo moeilijk was het blijkbaar toch niet...

03 jun. 2019 om 06:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.