Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Gezondheid

Ook dokters worden ziek.

Daar sta ik. In de rij voor de paspoortcontrole op Schiphol. Ik kwam weer terug van een werkreis naar Mumbai. M'n oren suisden. Mijn zicht is anders, het lijkt alsof ik door een tunnel kijk met zwarte randen rondom mijn gezichtsveld. Mijn hartslag is snel, mijn ademhaling ook en mijn benen trillen. Waarom ben ik hier? Hoe moet ik thuis komen? Waar is mijn koffer?

20 apr. 2020 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Heb je astma? Tips en gratis hypnose.

Voor astmapatiënten is dit een spannende tijd. Terecht, want het coronavirus nestelt zich in de longen en kan voor complicaties zorgen als je onderliggende klachten als astma hebt. Misschien ben je op zoek naar meer rust, of wil je je klachten nu aanpakken? Hypnose kan helpen. In dit artikel leg ik je graag uit hoe je je kunt wapenen en letterlijk meer lucht krijgt.

06 apr. 2020 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Zo ben je je eetbuien de baas.

Je kent het gevoel vast wel; je hebt al vanaf het moment dat je wakker werd zin in iets lekkers. Maar, je hebt je gisteravond voor het naar bed gaan voorgenomen om vandaag écht niet te snoepen. Je hebt de hele ochtend enorm je best gedaan om je in te houden, je aan je voornemen te houden. Maar oh.. dat knagende gevoel van binnen, dat bleef je aandacht trekken. En daarom ging je iets later op de dag toch voor de bijl. Het knagende gevoel heb je tot bedaren gebracht, maar je voelt je enorm schuldig en slecht over jezelf dat je je niet aan je voornemen gehouden hebt. Herkenbaar?

30 mrt. 2020 om 07:00
Loading...
Gezondheid

8 tips voor gezonde borsten.

Borsten. Ze maken je vrouw. Ze geven je vorm. Ze zorgen voor intimiteit en plezier. En, voor voeding voor je kindje. Je borsten zijn belangrijk en je wilt ze graag gezond houden.

22 mrt. 2020 om 17:00
Loading...
Gezondheid

Zo doe je zelf borstonderzoek.

Veel vrouwen vinden het best spannend om zelf borstonderzoek te doen. Misschien ben je bang dat je bij het voelen van een bultje, een putje of een verharding in de stress schiet. Niet zo gek. Maar, toch is het belangrijk om je borsten regelmatig te checken. Door het doen van zelfonderzoek leer je je borsten kennen en merk je veranderingen eerder op. Ik leg je in dit artikel uit hoe je zelf je borsten onderzoekt.

21 mrt. 2020 om 17:19
Loading...
Gezondheid

Weet jij of je borsten gezond zijn?

Weet jij of je borsten gezond zijn? Al toen ik 9 jaar was begonnen ze voorzichtig te groeien. Ik was de eerste in de klas die ze kreeg en schaamde me. Ik verstopte mezelf in wijde t-shirts en weigerde lang een bh te dragen, ik weigerde te erkennen dat dat nodig was. Ik groeide van meisje naar vrouw en zat daar niet op te wachten. Op m’n 11e waren ze volledig volgroeid, cup D. Vreselijk vond ik het.

20 mrt. 2020 om 00:00
Loading...
Gezondheid

Ellen ging pas van haar borsten houden toen ze ze ging masseren.

Mijn borsten, ik heb er jaren niet met veel liefde naar kunnen kijken. Op mijn zestiende zat ik al bij de huisarts, ik wilde mijn borsten laten verkleinen. Ze waren te groot en deden pijn. Maar voor mij waren ze meer dan dat. Het was de reden dat jongens naar me staarden, het was de reden dat ik discotheken binnen kwam waar ik nog niet thuis hoorde. Met gemak. Ik voelde me meer borst dan Ellen. Met een cup H op je zestiende is dat natuurlijk niet heel gek.

18 mrt. 2020 om 07:00
Loading...
Gezondheid

Meike werd ziek door haar implantaten (en is nu crowd funding gestart om beter te worden).

Mijn borsten, wat was ik trots op ze. Toen ik 16 was, kwamen ze eindelijk tevoorschijn. Na jarenlang intensief turnen en pas laat lichamelijk in de puberteit gekomen te zijn, veranderde ik van een platte plank in een bescheiden mooie jonge vrouw. Een jongen uit mijn klas vroeg gekscherend of ik sokken in mijn bh had gestopt. Hij bedoelde het niet zo aardig, maar ik vatte het op als compliment en glunderde dat ze echt 100 % natuur waren.

17 mrt. 2020 om 12:00
Loading...
Gezondheid

Van cup I naar cup C naar cup E. Nynke kreeg een borstverkleining toen ze 17 was.

Ik was 17 toen ik mijn eerste strapless galajurk kreeg. Het was een euforisch moment! Voor het eerst kon ik een strapless BH bij Hunkemoller kopen. Yey!

16 mrt. 2020 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Je eet gezond en valt toch niet af?! Deel 4: een trage schildklier.

Doe je verwoede pogingen om af te vallen maar gaat er geen grammetje af? Of hoef je alleen maar naar een taartje te kíjken en zit er alweer een kilo aan? Elke pondje gaat niet door het mondje. In deze 5-delige reeks laat ik je zien wat de oorzaak kan zijn van moeilijk afvallen. Deze keer; een trage schildklierwerking.

09 mrt. 2020 om 07:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.