Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Lifestyle

3 simpele oefeningen om tantra te ontdekken.

Zitten jij en je lief nu ook veel samen thuis? Tijd voldoende om iets nieuws uit te proberen... toch? In dit artikel geef ik je drie oefeningen om op een laagdrempelige manier tantra te ontdekken.

25 mrt. 2020 om 07:30
Loading...
Lifestyle

Sport: you love it or you hate it.

Ik tel de seconden af want mijn spieren trillen als een gek. Ik hou het planken niet langer meer vol en zak steunend ineen, op de grote fitnessbal. Shit, denk ik, weer de minuut niet gehaald.

13 mrt. 2020 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Black Friday wordt Pink Friday!

Valentijnsdag? Lang leven de liefde! Halloween? Spooky leuk! Kerst? Gezellig! Sinterklaas? Good memories. Black Friday...? Als er één traditie is die ik graag zo snel mogelijk weer zien verdwijnen, dan is het Black Friday wel. Mijn inbox puilt uit met aanbiedingen en ik werd chagrijnig toen ik zonet niet kon parkeren bij de plaatselijke winkelstraat, omdat zoveel mensen gretig gebruik maken van al dat voordeel. ;). Bbb health boutique wil van Black Friday een Pink Friday maken. En wij, als Pink, juichen dat initiatief van harte toe!

29 nov. 2019 om 07:30
Loading...
Lifestyle

Nude yoga: ik deed yoga in m'n blootje.

​Freedomseekster Dieke nam in september contact op met ons, Pink-ladies, Marije en mij. Ze vroeg ons of we haar wilden helpen haar missie op de kaart te zetten: Women's Nude Yoga Journey. En, of we misschien wilden meedoen met een Nude Yoga workshop?

01 nov. 2019 om 00:00
Loading...
Lifestyle

Yoga-oefeningen voor hardlopers.

Naast yoga is hardlopen een van de meest effectieve sporten om je lichaam te trainen. Net als bij yoga hoeft je bij hardlopen niet heel getraind te zijn om de voordelen van het sporten te kunnen ervaren. Regelmatig hardlopen draagt bij aan de vele gezondheidsvoordelen die deze sport geeft.

21 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

Naakt yoga: doei schaamte!

‘Iieek mijn borsten zien er niet uit op deze manier... Jemig die buikrollen... Wat doen die moedervlekken hier... en die beharing dan...’. Dat waren mijn gedachtes toen ik in de privacy van mijn eigen kamer besloot om naakt yoga te beoefenen. Ik ben eigenlijk altijd heel erg tevreden geweest met mijn lichaam. Ik had deze nare gedachtes over mezelf dan ook niet verwacht. Maar, na een uur voelde me ik sexy, vrij en helemaal gelukkig met mezelf.

25 sep. 2019 om 07:30
Loading...
Lifestyle

Beachyoga (met vier yoga-video's!).

De zomer is deze week weer even terug, heerlijk! Een groot grote voordeel van yoga is dat je deze sport altijd en overal kan doen. Heerlijk vanuit huis, in één van de vele mooie yogastudio’s in Nederland rijk is, of op het strand! Wat mij betreft is het strand met stip de beste zomerlocatie voor yoga. In dit artikel ontdek je interessante strandfeitjes én bijzondere strandyoga-locaties in Nederland.

19 aug. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

Welke vorm van meditatie past bij jou?

Geleide meditaties, meditaties waarbij je 20 minuten op een kussen zit, meditaties op muziek, meditaties door mantra's te zingen... er zijn vele vormen van meditatie. Heb jij al onderzocht welke vorm het beste bij jou past?

09 aug. 2019 om 06:00
Loading...
Lifestyle

Sporten op je lege maag.

Waarom ik juist ga sporten als ik honger heb? In dit artikel lees je over de twee belangrijkste redenen waarom het gezond en verstandig is om te sporten als je trek of honger hebt. Op een lege maag sporten heeft superveel voordelen!

05 aug. 2019 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Wat trek je aan tijdens warme zomerdagen?

Als volle vrouw, curvy heet dit tegenwoordig, vond ik het heel lastig om leuke kleding te vinden waar ik mij blij in voelde tijdens de zomer. Zeker wanneer de temperaturen buiten hoger werden kreeg ik het nog warmer. Want, wat moest ik aan?! T-shirts zitten al snel te strak en leuke rokjes zijn vaak te kort om m'n knieën te bedekken (ja, ik verstop ze liever...).

24 jul. 2019 om 00:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.