Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Lifestyle

5 yoga-oefeningen voor vermoeide ogen.

Hoe vaak kijk jij iedere dag naar een scherm? Veel op schermen kijken heeft effect op je ogen; droge, brandigere, tranende, geïrriteerde ogen en zelfs minder kunnen zien. Daarom deel ik graag 5 korte yoga- oefeningen om oogklachten te voorkomen.

15 jul. 2019 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Afvallen door ontgiften.

Heb jij overgewicht? Vijftig procent van de Nederlanders is, in meer of mindere mate, te zwaar. Het is nog niet zo bekend dat dit niet alleen maar komt door teveel eten en te weinig lichaamsbeweging.

26 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

The secret of breathing.

We staan er meestal niet bij stil en toch doen we het constant. Onze ademhaling gaat volautomatisch. We ademen gemiddeld 23.000 keer per dag en verwerken daarmee ongeveer 10.000 liter aan zuurstof. Maar wat is ademen eigenlijk en hoe kan je ademhaling je gezondheid verbeteren? In dit artikel lees je verrassende feiten over ademhalen.

18 jun. 2019 om 12:00
Loading...
Lifestyle

6 tips voor een groener beautyritueel.

Wist jij dat de beauty-industrie, op de auto-industrie na, de allergrootste industrie ter wereld is? Dat betekent dat het maken van je make-up en verzorgingsproducten voor heel veel milieuvervuiling zorgt.

04 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

Stress? Deze tips zorgen voor meer ontspanning.

We hebben allemaal momenten waar we tegen opzien: het geven van een presentatie, een bezoek aan de tandarts, een sollicitatiegesprek, de deadline voor het inleveren van je administratie etc. Er zijn momenten waarop de druk overweldigend kan zijn en het hart je in de keel schiet, het klamme zweet in je handen staat en de paniek toeslaat. In deze blog geef ik 7 tips die ervoor zorgen dat jij stressvolle momenten fluitend tegemoet gaat.

28 mei 2019 om 06:00
Loading...
Lifestyle

Het belang van een fijne ochtendroutine.

Mijn rug deed pijn, ik had een onrustig hoofd vol gedachtes die maar niet wilden stoppen en stapte s’ochtends gehaast en altijd net iets te laat de auto in om naar mijn werk te gaan. Maar, dankzij een fijn ochtendritueel voel ik me nu, sinds twee maanden, een stuk beter! In dit blog vertel ik je hoe jij het beste uit de start van jouw dag kunt halen met een ochtendroutine.

23 mei 2019 om 06:00
Loading...
Lifestyle

Yoga: 7 tips om gemotiveerd te blijven.

Je hebt jezelf een doel gesteld; regelmatig yoga doen en dat nu écht volhouden. Vol goede moed ga je van start en toch...haak je na een tijdje weer af. Het gebeurt ons allemaal; motivatie is grillig en soms ver te zoeken. Het is lastig om yoga dan vol te houden. In dit blog lees je over motivatie en wat je kunt doen om gemotiveerd te blijven. Dan haal je dat doel deze keer wel :).

12 apr. 2019 om 06:00
Loading...
Lifestyle

Puur natuur masker voor een natural glow.

Rens Kroes neemt je in haar nieuwste boek 'Rens - Mijn lifestyle Guide' mee in haar bewuste, positieve leefstijl. In het boek deelt ze tips uit haar eigen leven. Hoe ze relaxt na een drukke dag, hoe vaak ze sport en hoe ze haar huid verzorgt. Een inspiratieboek met DIY's. Want, Rens zegt dat je alles zelf kunt maken.

05 apr. 2019 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Mindful trainen

Wanneer je op een liefdevolle manier naar gevoelens als frustratie, schaamte of onzekerheid tijdens je training kijkt, train je niet alleen je lijf, maar ook je mindset. Een mooie manier om nog meer profijt van je training te hebben. In dit artikel vertellen we je hoe je mindfulness kunt toepassen tijdens het trainen.

19 mrt. 2019 om 07:30
Loading...
Lifestyle

Video: Yoga-oefening om je dag energiek te starten.

Had je een kort nachtje, was je vaak wakker door je schreeuwende baby, of... ben je met het verkeerde been uit bed gestapt? De yoga-oefening in deze video geeft je een energie-boost.

15 mrt. 2019 om 07:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.