Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Lifestyle

Puur natuur masker voor een natural glow.

Rens Kroes neemt je in haar nieuwste boek 'Rens - Mijn lifestyle Guide' mee in haar bewuste, positieve leefstijl. In het boek deelt ze tips uit haar eigen leven. Hoe ze relaxt na een drukke dag, hoe vaak ze sport en hoe ze haar huid verzorgt. Een inspiratieboek met DIY's. Want, Rens zegt dat je alles zelf kunt maken.

19 apr. 2021 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Minder rimpels in je gezicht met deze deze oefeningen.

Als je ouder wordt, wil je rimpeltjes het liefst voorkomen. Toch? In dit artikel geef ik je een aantal tips en oefeningen om veroudering nog even uit te stellen.

16 apr. 2021 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Boost je lymfe voor een stralende huid.

Wist je dat een goedwerkend lymfesysteem van vitaal belang is voor je algehele gezondheid én een gezonde en stralende huid? Wanneer je lymfesysteem niet goed werkt heeft dit een nadelig effect op je lichaam en je gezondheid, inclusief de uitstraling van je gezichtshuid. Gelukkig kun je je lymfesysteem zelf stimuleren met deze tips.

12 apr. 2021 om 08:30
Loading...
Gezondheid

Goed voor jezelf zorgen.

Zorg jij goed voor jezelf? Het mag duidelijk zijn dat wanneer je je alleen focust om een leuk persoon te zijn voor een ander, je op een bepaald moment zult leeglopen, opbranden of uitblussen. Herken je dit? Je hebt goed gegeten, voldoende geslapen, met regelmaat gesport. Toch voel je je niet top vitaal. Misschien heb je veel goed gedaan op een bepaald vlak. En ben je andere vlakken uit het zicht verloren. Zelfzorg speelt zich af op meerdere vlakken. Lees er alles over in dit artikel.

27 feb. 2021 om 09:00
Loading...
Seks (en relaties)

Psoas, de spier van je ziel.

De psoas is je spier van de ziel. Het wordt ook wel de stress-spier genoemd; als je stress ervaart spant deze spier aan én het slaat de emotie op. Is jouw psoas al jarenlang ingezet om een explosie aan gevoelens, sensaties en expressies te onderdrukken? Ben je aan het afweren?

26 feb. 2021 om 09:00
Loading...
Seks (en relaties)

Wat blijft er van liefde over als je ziek wordt?

De liefde is mooi! Maar, wat blijft er van die liefde over als je ziek wordt? Wat doet ziek zijn met je relatie en hoe groot is de impact van ziek zijn of gezondheidsklachten op je relatie?

22 feb. 2021 om 06:30
Door Kim Ooms
Loading...
Gezondheid

Ellen leerde om van haar borsten en van zichzelf te houden.

Mijn borsten, ik heb er jaren niet met veel liefde naar kunnen kijken. Op mijn zestiende zat ik al bij de huisarts, ik wilde mijn borsten laten verkleinen. Ze waren te groot en deden pijn. Maar voor mij waren ze meer dan dat. Het was de reden dat jongens naar me staarden, het was de reden dat ik discotheken binnen kwam waar ik nog niet thuis hoorde. Met gemak. Ik voelde me meer borst dan Ellen. Met een cup H op je zestiende is dat natuurlijk niet heel gek.

15 feb. 2021 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Een blik, een glimlach, een streling; investeer in intimiteit.

Intimiteit; een vertrouwelijk en innig contact tussen mensen. Dit kan seksuele intimiteit zijn, maar intimiteit kan ook een blik, een glimlach, een streling of een knuffel zijn. Ik vind het gek, dat veel stellen aan het gebrek aan seksueel contact refereren, als ze het hebben over het gebrek aan intimiteit in hun relatie. Intimiteit is veel meer dan seks alleen.

09 feb. 2021 om 13:00
Loading...
Voeding

Zo ga je om met snaaibuien nu je thuis zit door de corona-crisis.

Je kinderen thuis, je man thuis, jij thuis; 24/7. Misschien maak je je zorgen over je gezondheid, de gezondheid van je dierbaren, de crisis en vraag je je af hoe lang dit nog gaat duren. En, voordat je het weet... zit je weer met je hand in de koeltrommel. Die nare gevoelens en onrust vragen erom om te worden gesust met eten, toch?

17 dec. 2020 om 07:00
Loading...
Gezondheid

10 tips om niet gek te worden tijdens de corona-crisis.

Ik ben quarantaine-expert. Na 7 maanden thuis gezeten te hebben, kan ik mezelf nu wel zo noemen. Het was niet een virus, maar een burn-out die me tot stilstand dwong. In dit artikel deel ik mij beste tips met je om 'sane' door de corona-crisis te komen.

16 dec. 2020 om 06:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.